Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Radhus Sollentuna

Hitta fina radhus i Sollentuna

Letar du efter ditt drömboende i Sollentuna? Välkommen till Bonava och vårt utbud av radhus i Stockholms vackraste förort. Om du letar efter ett bra boende för den moderna barnfamiljen är chansen stor att Sollentuna är svaret. Ta del av vårat utbud nedan och se om du faller för några av våra bostadspärlor.

Bonava har varit ett fristående bolag sedan 2016, men innan dess har vi arbetat med att producera svenska drömbostäder som en del av NCC i över 80 år. Vi har med det lång erfarenhet, djup kunskap och den rätta passionen för att tillverka och planera bostadsområden för framtiden.

Tryggt och naturskönt med radhus i Sollentuna

Sollentuna är den perfekta platsen för dig som vill låta dina barn växa upp i en trygg miljö med närhet till skog och natur. Även för dig som inte har barn har området mycket att erbjuda i form av löpspår, promenadstigar samt shopping och matupplevelser i Sollentuna Centrum.

Våra radhus är utformade i klassisk arkitektur med alla moderna bekvämligheter som sömlöst fogas in i det mellansvenska landskapet. Materialen som används är av hög kvalitet för att stå sig mot det omväxlande skandinaviska klimatet med varma somrar och kalla vintrar samt regntäta årstider däremellan. Vi på Bonava bygger inte bara hem utan levande bostadsområden, och har både dig som boende och miljön ständigt i åtanke under alla steg. Har du frågor eller funderingar kring våra bostäder är du mer än välkommen att höra av dig. Hittar du inte det du söker? Vi bygger också lägenheter i Sollentuna och nyproduktion med bostadsrätt i Sollentuna. Klickar du på Nyproduktion Sollentuna så hittar du alla hem som vi erbjuder.