Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Radhus Sollentuna

Hitta fina radhus i Sollentuna

Letar du efter ditt drömboende i Sollentuna? Välkommen till Bonava och vårt utbud av radhus i Stockholms vackraste förort. Om du letar efter ett bra boende för den moderna barnfamiljen är chansen stor att Sollentuna är svaret. Ta del av vårat utbud nedan och se om du faller för några av våra bostadspärlor.

Områden med radhus i Sollentuna

Hitta radhus

Bonava har varit ett fristående bolag sedan 2016, men innan dess har vi arbetat med att producera svenska drömbostäder som en del av NCC i över 80 år. Vi har med det lång erfarenhet, djup kunskap och den rätta passionen för att tillverka och planera bostadsområden för framtiden.

Tryggt och naturskönt med radhus i Sollentuna

Sollentuna är den perfekta platsen för dig som vill låta dina barn växa upp i en trygg miljö med närhet till skog och natur. Även för dig som inte har barn har området mycket att erbjuda i form av löpspår, promenadstigar samt shopping och matupplevelser i Sollentuna Centrum.

Våra radhus är utformade i klassisk arkitektur med alla moderna bekvämligheter som sömlöst fogas in i det mellansvenska landskapet. Materialen som används är av hög kvalitet för att stå sig mot det omväxlande skandinaviska klimatet med varma somrar och kalla vintrar samt regntäta årstider däremellan. Vi på Bonava bygger inte bara hem utan levande bostadsområden, och har både dig som boende och miljön ständigt i åtanke under alla steg. Har du frågor eller funderingar kring våra bostäder är du mer än välkommen att höra av dig. Hittar du inte det du söker? Vi bygger också lägenheter i Sollentuna och nyproduktion med bostadsrätt i Sollentuna. Klickar du på Nyproduktion Sollentuna så hittar du alla hem som vi erbjuder.