Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Plats

Lägenhet Sollentuna

Nyproducerade lägenheter i Sollentuna

Våra lägenheter i Sollentuna bjuder på det bästa av två världar. Du bor nära restauranger, caféer och shopping i Sollentuna centrum, samtidigt som den natursköna joggingturen runt vattnet är knappt fem minuter bort. Med en lägenhet i Sollentuna är det enkelt att pendla till jobbet i stan, eller kanske hitta ett helt nytt jobb i närområdet. Här hittar du alla våra lägenheter i Sollentuna.

Områden med lägenheter i Sollentuna

Hitta lägenheter

Känn dig trygg i din hållbara lägenhet i Sollentuna

Välkommen till oss på Bonava och våra nyproducerade lägenheter i Sollentuna. Sprungna ur NCC står vi nu på egna ben, med en filosofi om att skapa hem och levande bostadsområden att växa och trivas i under lång tid. Alltid med dig som bor där och miljön i första rum. Sedan 1930-talet har vi varit med och skapat lägenhetsdrömmar runtom i Sverige. Gemensamt är att alla lägenheter i Sollentuna (och alla andra städer vi bygger i också för den delen) är tillverkade i hållbara material med ett tydligt miljötänk. Kvalitet och hållbarhet är nyckelord för oss. I vackra och naturnära kommunen Sollentuna är det dessutom extra viktigt för oss att ta hänsyn till miljön i hela processen –  från planering till produktion så de lägenheter i Sollentuna som vi bygger passar väl in i stadsbilden.

Frihet med din nya lägenhet i Sollentuna

Stockholms bostadsmarknad är tuff och de allra flesta har haft både en och två lägenheter som kanske inte känns helt rätt, eller helt ens egen. När du köper en nyproducerad lägenhet i Sollentuna får du verkligen känna att det är just ditt hem. Det blir inte mer eget än att du är den allra första som vrider om nyckeln, tar en dusch, bjuder över på middag och äter frukost på balkongen. Dessutom får du vara med och forma din lägenhet i Sollentuna så som du vill ha den. Vi har flera inredningsstilar som ständigt uppdateras för att vara nutida och moderna, samtidigt som de enkelt ska gå att kombinera med din personliga smak. Dessutom finns ofta flexibla planlösningar med möjlighet att välja mellan dusch och bad, öppen eller halvöppen planlösning och mycket mer. 

Lägenheter i Sollentuna nära pendlingen

Just nu har vi massor av nya lägenheter i Sollentuna planerade i Märtas Berså i Sollentuna Centrum. Vi har tidigare byggt lägenheter bara några hundra meter bort i våra grannskap Lowe och Malla, och vi hoppas att vårt nya grannskap i området kan ge ännu fler familjer, singlar och andra familjekonstellationer ett hem för hela livet. Vill du ha en lägenhet i Sollentuna med ett rum och balkong? Vindsvåning med terrass? Eller kanske en ytsmart familjetrea med uteplats mot innergården. I Märtas Berså finns det mesta. Du bor dessutom mitt i grönskande, sprudlande Sollentuna centrum, med goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Du tar dig till exempel från din lägenhet i Sollentuna till storstadslivet i T-centralen på mindre än femton minuter. Samtidigt har du allt du behöver hemmavid. Det ständigt växande centrumet Sollentuna Centrum har över hundra butiker, flera trevliga restauranger, caféer och en biograf. Du kan enkelt smita ner för vardagsmiddagen på den lokala restauranger vid din lägenhet i Sollentuna, samtidigt som det även finns lite mer lyxiga alternativ när någonting ska firas. 

Lägenheter i Sollentuna nära naturen

I Sollentuna har du alltid nära till skogen och naturen samtidigt som du, som ovan nämnt, enkelt tar dig hela vägen in till centrala Stockholm med flera kollektiva färdmedel. För dig som inte vill bo mitt i storstadspulsen, men som gärna vill ha möjlighet att lätt ta dig in till centrala Stockholm är Sollentuna alltså ett lockande alternativ. För naturälskaren finns mycket att hämta i denna vackra närförort, inte minst i form av Stockholms största naturreservat, Järvafältet. Här finns fornlämningar från bronsåldern och levande jordbruksområden som gör att det känns som du verkligen är på landet. Sollentuna har även en mängd vandringsleder och skogsstigar för långa promenader samt rid- och simanläggningar. Det finns mycket att upptäcka och förälska sig i när det kommer till Sollentuna, vi hoppas att du, genom att köpa en lägenhet i Sollentuna, kan upptäcka allt det och mer. Om du vill läsa mer om vad vi erbjuder i Sollentuna kan du kika på Bostadsrätt i Sollentuna och om du vill se alla hustyper vi erbjuder i området kan du kika på Nyproduktion Sollentuna. Välkommen att hitta just ditt nya hem.