Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Sollentuna

Hitta nyproducerade bostadsrätter i Sollentuna

Är du på jakt efter en bostadsrätt i Sollentuna? Här erbjuder vi på Bonava nyproducerade hem, byggda i klassisk skandinavisk stil med hållbara naturmaterial och gröna umgängesytor för grannar och vänner. Läckert, eller hur? Ta del av vårt utbud nedan för att se om du finner ditt drömhem bland alla våra bostadsrätter i Sollentuna.

Hållbart och tryggt med Bonava

Bonava har varit en aktör i byggbranschen i över 80 år. Från början var vi en del av det stora NCC, men sedan 2016 valde vi att testa våra vingar som fristående bolag. Vår filosofi är att skapa hem och levande bostadsområden där människor ska bo och vistas. Vi vill vara en del av utvecklingen och expansionen av bostadsrätter i Sollentuna och strävar efter att skapa nya hem och områden som passar väl in i stadsbilden. För oss har det också alltid varit av allra största vikt att du känner dig trygg och säker när du köper din bostadsrätt i Sollentuna. Vi har flera försäkringar som exempelvis skyddar mot dubbla boendekostnader, och massor av sätt för dig att komma i kontakt med oss under inflyttningsmöten, stilkvällar och mycket mer. Vi brukar också anordna inflyttningsmingel för att främja grannsämjan. För skapandet av våra nya bostadsrätter i Solletuna handlar inte om oss, det handlar om dig och dina grannar, ni som ska leva era liv där. Därför tänker vi också alltid på att försäkra oss om att din nya bostadsrätt i Sollentuna har gott om naturliga mötesplatser i området och tydliga strukturer som hjälper grannar att umgås och skapa det grannskap ni vill ha.

Hur är det att flytta in i en ny bostadsrätt i Sollentuna?

Det är verkligen någonting alldeles unikt att flytta in i just en nyproducerad bostadsrätt i Sollentuna. Likt vanliga bostadsrätter så ägs era ytor av en gemensam bostadsrättsförening. Men när det är en bostadsrättsförening i nyproduktion är allting nytt. Det finns inga gamla strukturer som känns förlegade eller gamla rävar som vill att det ska vara "som det alltid har varit". Du och dina grannar väljer hur ni vill att saker och ting ska gå till. Det bidrar dessutom till en känsla av gemenskap kring ditt grannskap som är svår att få någon annanstans. Värt att tillägga är att vi på Bonava självklart hjälper bostadsrättsföreningen att komma på fötter innan vi lämnar er er som köpt en bostadsrätt i Sollentuna. En annan fördel med att köpa just nyproducerade bostadsrätter i Sollentuna är att de alltid byggs med hållbarhet och miljö i fokus.

 

Smidig pendling från din bostadsrätt i Sollentuna

Sollentuna är ett gammalt jordbrukssamhälle med ett antal gårdar som brukade jorden i området. När Norra stambanan byggdes kom Sollentuna att integreras mer med Stockholm tack vare förbättrade kommunikationer. Idag är det ett blomstrande område med gott om skolor, affärer och företag som startas upp. Har du (eller är du?) en ungdom där hemma anordnas massor av spännande och givande aktiviteter i ungdomens hus, och om du gillar skidåkning finns en alpin skidanläggning med skidbackar för erfarna och nybörjade. I Sollentuna finns det faktiskt nästan alltid någonting att hitta på. Nära din bostadsrätt i Sollentuna Centrum finner du också många affärer och restauranger, vilket gör att du har gott om alternativ utan att behöva söka dig in till centrala Stockholm. Om du ändå vill ta dig in till city når du T-centralen på knappt 15 minuter med pendeltåget. Pendeltågsstationen ligger knappt 2 minuter från din nya bostadsrätt i Sollentuna.

Bostadsrätter i Sollentuna nära naturen

Bortsett från restauranger, shopping och smidiga kommunikationer så är Sollentuna ett otroligt naturskönt område. Din nya bostadsrätt i Sollentuna ligger på gångavstånd till massor av vacker natur, med närhet till friluftsliv, promenadvägar och sportaktiviteter. Vid Edsviken finns klippor och stränder för varma sommardagar och du har inte mindre än tre naturreservat på smidigt cykelavstånd från din bostadsrätt i Sollentuna. Att det endast tar en kvart med pendeltåget in till Stockholm gör att en bostadsrätt i Sollentuna är perfekt för dig som jobbar inne i stan men som gärna vill ha nära till grönskan.

Ta del av vårt utbud av bostadsrätter ovan och upptäck mer av Sollentuna. Det finns mycket att förälska sig i. Är du osäker på vad du är ute efter? Hitta all vår nyproduktion i Sollentuna här. Här kan du kika om du är ute efter en lägenhet i Sollentuna.