Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenheter Södertälje

Hitta din nya lägenhet i Södertälje

Välkommen till Södertälje, Kringelstaden. Här erbjuder vi på Bonava ett utbud av nyproducerade bostäder med stor variation. Ta del av vårt utbud och finn din drömlägenhet du sedan kan anpassa efter personliga önskemål.

Med våra nyproduktioner sätter du enkelt din egen prägel på ditt boende. Välj mellan våra två inredningsstilar som går att kombinera för att skapa rum för din personlighet. Att flytta in i en nyproduktion är verkligen något alldeles extra, då du blir den första som fyller lägenheten med minnen. Kanske blir en pizzamiddag som tack för flytthjälpen det första minnet?

Stad med potential

Södertälje är en otroligt vacker och charmig stad på perfekt armslängd till Stockholm, vilket gör att du med enkelhet kan bo bra i Södertälje och snabbt ta en morgonkaffe på pendeln in till jobbet. Annars finns både Astra, Södertälje sjukhus och Scania som bjuder in till arbetskraft och KTH Campus Telge som med sina studieprogram öppnar upp för framtida jobbmöjligheter. Södertälje är en levande och mångkulturell stad som erbjuder något för alla. Här kan du besöka friluftsmuseet Torekällberget för att se hur det var att leva på 1800-talet men även vandra omkring bland djur som hästar, getter och grisar. För de mer nyfikna bjuder Tom Tits Experiment in till klurigheter för hela familjer, och vill man dansa in på småtimmarna finns flera barer och nattklubbar.

Här kan du ta del av alla våra nyproducerade lägenheter i Södertälje. Vi hoppas du finner en pärla du kommer att trivas i länge och bygga många fina minnen i.

Områden med lägenheter i Södertälje

Hitta lägenhet