Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hus i Södertälje

Nyproducerade hus i Södertälje

Letar du efter nyproducerade hus i ständigt växande Södertälje? Kanske hittar du ditt drömhem i Södertälje bland våra nyproducerade hus här på Bonava redan idag. Vi på Bonava skapar hem där du och din familj kan växa och trivas under lång tid framöver.

När du köper ett nyproducerat hem från Bonava får du ett hem där allt från arkitektur till val av material gjorts med hänsyn till miljö och hållbarhet. Här kan du och din familj skapa minnen och trivas under en lång tid framöver. I ett radhus får du närhet till naturen och stor boyta, perfekt för barnfamiljer och friluftsentusiaster. Södertälje ligger endast dryga 40 minuter från Stockholm, och det går utmärkt att pendla till jobbet både med bil och med kollektivtrafiken

Hitta ditt nya hem i Södertälje

Södertälje är en spännande stad som ständigt växer, och här byggs just nu många nya bostäder. I Södertälje har teknikutvecklingen fått stor betydelse vilket märks på de många teknikspecialiserade företag som valt att lägga sin produktion här. Dessutom hittar du ett av Kungliga Tekniska Högskolans campusområden och vetenskapsmuséet Tom Tits Experiment här.

I Södertälje centrum finns ett stort serviceutbud med allt du kan tänkas behöva i form av modebutiker, matbutiker och restauranger. För dig som tycker om sport och vill ha en aktiv livsstil är Södertälje en perfekt plats att bo på. Här finns flera stora idrottsföreningar och staden har en lång tradition av elitlag i flera olika sporter.

Hittar du ett hem i Södertälje som verkar intressant? Anmäl ditt intresse här på sidan eller kontakta oss för mer information.  

Hus i Södertälje

Levande områden i Södertälje