Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bostadsrätt i Södertälje

Bostadsrätt i Södertälje

Välkommen till Bonava och våra bostadsrätter i Södertälje. En ny bostad är ett stort beslut och det kommer att dyka upp många frågor och funderingar under vägen. Låt oss vara med dig under hela din resa mot att finna ett nytt hem.

Ett hem är så mycket mer än bara huset du bor i. Det viktigaste är människorna som lever sina liv i det. Bonavas grundfilosofi är att skapa hem och levande platser. Bit för bit bygger vi upp framtida hem, men det är du som får sätta den sista biten på plats. Var med och välj vilken inredning som ska få klä in ditt nya hem. Våra inredningsexperter har tagit fram två grundstilar att välja mellan: Classic och Modern. En tidlös och naturlig och en minimalistisk och stilren. Självklart ka du även blanda mellan de olika stilarna.

Vi strävar efter att skapa goda förutsättningar för så många människor som möjligt att leva och bo i en trygg miljö och moderna hem. Södertälje växer så det knakar och här har du möjlighet att skapa ett riktigt drömboende i en stad som är i ständig utveckling.

Klassisk bostadsrätt i Södertälje

Södertälje är en vacker stad med närhet till natur, sjöar och hav. Södertälje kanal, som är nordens största sluss för fartyg, binder samman den söta Mälaren med salta Östersjön och sväljer många fartyg och segelbåtar under året.

I Södertälje finns både Torekällberget, Tom Tits och Sydpoolen att förlora timmar på. Närheten till Stockholm gör att du kan bo i Södertälje och arbetspendla till Stockholm. Det går även att på en blinkning ta tåget in för en kväll på stan eller välförtjänt shoppingrunda. Ta del av vårt utbud av bostadsrätter i Södertälje nedan och bli en del av Södertälje.  

Områden med bostadsrätter i Södertälje

Hitta bostadsrätter