Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt i Södertälje

Bostadsrätt i Södertälje

Välkommen till Bonava och våra bostadsrätter i Södertälje. En ny bostad är ett stort beslut och det kommer att dyka upp många frågor och funderingar under vägen. Låt oss vara med dig under hela din resa mot att finna ett nytt hem.

Ett hem är så mycket mer än bara huset du bor i. Det viktigaste är människorna som lever sina liv i det. Bonavas grundfilosofi är att skapa hem och levande platser. Bit för bit bygger vi upp framtida hem, men det är du som får sätta den sista biten på plats. Var med och välj vilken inredning som ska få klä in ditt nya hem. Våra inredningsexperter har tagit fram två grundstilar att välja mellan: Classic och Modern. En tidlös och naturlig och en minimalistisk och stilren. Självklart ka du även blanda mellan de olika stilarna.

Vi strävar efter att skapa goda förutsättningar för så många människor som möjligt att leva och bo i en trygg miljö och moderna hem. Södertälje växer så det knakar och här har du möjlighet att skapa ett riktigt drömboende i en stad som är i ständig utveckling.

Klassisk bostadsrätt i Södertälje

Södertälje är en vacker stad med närhet till natur, sjöar och hav. Södertälje kanal, som är nordens största sluss för fartyg, binder samman den söta Mälaren med salta Östersjön och sväljer många fartyg och segelbåtar under året.

I Södertälje finns både Torekällberget, Tom Tits och Sydpoolen att förlora timmar på. Närheten till Stockholm gör att du kan bo i Södertälje och arbetspendla till Stockholm. Det går även att på en blinkning ta tåget in för en kväll på stan eller välförtjänt shoppingrunda. Ta del av vårt utbud av bostadsrätter i Södertälje nedan och bli en del av Södertälje.  

Områden med bostadsrätter i Södertälje

Hitta bostadsrätter