Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet på Södermalm

Köp lägenhet på Södermalm

Drömmer du om en lägenhet på Södermalm, Stockholms Brooklyn? Södermalm erbjuder en unik kombination av kultur, restaurangliv och natursköna områden, vilket gjort stadsdelen till en Stockholmsfavorit för såväl barnfamiljer som singelhushåll. Ta del av vårt utbud av nyproducerade lägenheter på Södermalm nedan. Vi hoppas du finner din Söderpärla hos oss.

Bonava har skapat hem och levande områden i mer än 80 år. Vår passion och drivkraft kommer ur att ge dig ett så bra hem och bostadsområde som möjligt för framtiden. Genom våra byggprojekt hoppas vi kunna erbjuda lägenheter på Södermalm som uppfyller kraven på en drömbostad för just dig. Här har vi listat tillgängliga lägenheter på Södermalm för att du enkelt ska få en bild av utbudet i området.

Bli en del av Södermalm

Södermalm är ett av Stockholms trendigaste områden och efterfrågan på nya lägenheter är stor. Stadsdelen lockar med charmiga kvarterskrogar, vintagebutiker och vackra promenadstråk. Då stadsdelen både bjuder på högt tempo och ett avslappnat lugn, beroende på vart på Södermalm du befinner dig, passar ett boende här både för barnfamiljen som till singelhushållet. Södermalm har en förmåga att charma alla helt enkelt. En bra idé är att ta del av vårt nyhetsbrev. Där tar vi upp utvecklingen i området, planerade nybyggen, lägenheter som är till salu och allt annat som kan vara intressant gällande nyproduktion. Vi på Bonava kan Södermalm och är stolta över att bidra till stadsdelens utveckling och förändring samtidigt som vi är måna om att bibehålla den härliga söderkänslan.

Ta del av våra lägenheter på Södermalm nedan.