Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bostadsrätt på Södermalm

Hitta bostadsrätt på Södermalm

På jakt efter drömbostaden på charmiga Södermalm i Stockholm? Våra nyproducerade hem i området ger dig som köpare möjlighet att forma din bostadsrätt efter dina egna behov och önskemål.

Att skapa hem och levande områden för framtiden, bra för både dig som boende och för miljön, är grundfilosofin inom Bonava och något som genomsyrar allt vi skapar. En bostadsrätt kommer med en gemenskap. Det är du, tillsammans med dina grannar, som äger och förvaltar fastigheten. Du lägger även den sista biten på plats för ditt nya hem genom val av inredning. Med våra två inredningsstilar som du kan välja och vraka mellan klär du in ditt hem precis så som bara du vet hur du vill ha det.

Bostadsrätter på populära Södermalm

Det är enkelt att förälska sig i Södermalm. Arkitekturen i området är blandad med allt från äldre sekelskiftesbyggnader och nittiotalskomplex till modernare områden. Nere vid Hammarbyhamnen byggs det mycket nytt, likaså runt Slussen och vid Zinkensdamm. Hornstull har fått en ordentlig upprustning och har på kort tid blivit ett av Söders absolut mest populära områden. Södermalm är en levande stadsdel och bjuder in till stor värme. Här kan du enkelt finna ditt favoritcafé, favoritrestaurang och favoritbutik. Har du arbetet på Södermalm kan du även ställa dig frågan om du någonsin behöver lämna stadsdelen.

Vi försöker vara lyhörda för att hela tiden följa med i utvecklingen och ge dig som kund de bästa bostadsmöjligheterna på marknaden. Nedan finner du aktuella bostadsrätter på Södermalm och vi hopps du finner någon som faller i smaken.