Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Radhus med gavelläge och öppen planlösning

I ditt nya hem väntar en bekväm vardag med energieffektiva lösningar och en praktisk planlösning. I det välplanerade radhuset på 121 kvadratmeter har du två våningar och bor modernt i ett familjevänligt grannskap med bykänsla. Samtidigt är det beläget nära naturen med pendlingsavstånd till Stockholm.

I det här hemmet har du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den stora ytan ger dig möjligheter till att inreda en social plats för familj och vänner. På övervåningen finns tre sovrum och ett stort allrum som du kan välja att dela av för att få ytterligare ett rum. Du bor i gavelläge med trädgård och en stor uteplats.

Entré och hall

När du kliver in i hallen kan du hänga av dig jackan och ställa skorna direkt till vänster. Här finns också en garderob med upphängningsmöjligheter för praktisk förvaring av ytterkläder. Entrén är rymlig och du har samma slitstarka klinkergolv i hallen som du också finner i badrum och tvättstuga.

Badrum

Hemmet har två badrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv med värme. Till höger i entrén har du ett mindre badrum med toalett och dusch med glasväggar. Badrummet på övervåningen är större och här finns också ett badkar. Den tidlösa stilen gör att du kan sätta din egen prägel på inredningen.

Tvättstuga

På bottenvåningen har du en tvättstuga med ingång från köket och du har också en groventré ut mot gatan. Tvättstugan är välplanerad med en avlastningsbänk, tvättställ och energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Du har också ett praktiskt städskåp för dammsugare och alla städtillbehör.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen gör det möjligt för dig att vara social under matlagningen. De generösa fönsterpartierna släpper in ljus från två håll. Köket är modernt, rymligt och har diskmaskin. Vardagsrummet med sina 26 kvadratmeter ger dig gott om plats för en stor soffa. Matplatsen på 16 kvadratmeter rymmer matbord för både vardagsmiddagar och helgmiddagar.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig ut till trädgården och din stora altan. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp eller trädgårdsmöbler efter eget tycke. Skapa en förlängning av vardagsrummet i trädgården där du kan umgås med familj och vänner.

Sovrum 1

Det här är hemmets största sovrum. Skapa en lugn och harmonisk miljö där du kan koppla av efter en lång dag. Du rymmer en dubbelsäng, har ljusinsläpp från två håll och har gott om klädförvaring i den inbyggda garderobsväggen med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Här har du två lika stora sovrum på åtta kvadratmeter vardera. Sovrum 2 ligger i riktning mot trädgården på baksidan och Sovrum 3 har fönster mot gatan. Inred ett lekfullt barnrum eller ett inspirerande rum för tonåringen. Kanske behöver du ett eget arbetsrum eller ett extra rum för gäster som kommer på besök?

Allrum

När du går upp för trappan till övervåningen möts du av ett luftigt allrum med många möjligheter. Skapa en plats för umgänge och familjens hobbys eller sätt upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum.

Klädkammare

Familjens nya klädkammare når du via allrummet. Du har två garderober där du kan hänga upp kläder på galgar men också golvutrymme till att inreda och skapa ordning utefter dina behov.

Förråd

I trädgården har du ett förråd för extra förvaringsutrymme. Perfekt för trädgårdsmöbler, verktyg och de saker du inte använder året om.

Bilder
Området
  • Svanenmärkt hem

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Steninge Slottsby gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Vårt nya stilkoncept

    När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

    Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie mars

Se hur solen faller över grannskapet ijuni.

Solstudie september

Se hur solen faller över grannskapet i september.

Husmodeller i Torparlyckan II

Huset på 101 kvadrat

Huset på 101 kvadrat är likt huset på 92 kvadrat men har något större ytor. Förvaringen är fördelad på ett lite annat sätt och trappan går åt andra hållet.

Läs mer

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra