Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Torparlyckan
Slutsålt

Torparlyckan i Steninge slottsby

Moderna radhus i slottsmiljö

Ägandeform:
Bostadsrätt

Detta grannskap är slutsålt, men det finns några enstaka hus kvar i Torparlyckan II.

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Moderna radhus i slottsmiljö

Torparlyckan består av 29 Svanenmärkta radhus med hållbarhet i fokus

Till de yteffektiva radhusen om 92 kvadrat i två plan hör en härlig altan och egen trädgårdstäppa. Tre välplanerade sovrum ligger på övre plan tillsammans med ett stort helkaklat badrum med badkar. På nedre plan möts du av kök och ett härligt vardagsrum med stora fönster ut mot altanen. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och en praktisk tvättstuga.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.