Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planerad

Gårdstunet i Steninge slottsby

Anmäl ditt intresse för hålla dig uppdaterad inför säljstart

Beskrivning

Barnvänligt nära naturen

Nu växer Steninge slottsby med ännu ett grannskap. I Gårdstunet planerar vi för 79 charmiga radhus om 101–121 kvadratmeter. Perfekt för familjer som längtar efter ett lantligt lugn, där barnen växer upp med vänner runt hörnet och naturen runt knuten.

Steninge slottsby är ett etablerat område med närhet till allt du behöver i vardagen – men även det lilla extra. I den rustika Stenladan finns butiker, café och restaurang och förutom Steninge slott finns badplats, ridskolor och fotbollsplaner. Det nya grannskapet Gårdstunet ligger med ett fint och avskilt läge intill skogen. Här behöver du bara snöra på dig löparskorna för att hinna fem snabba skogskilometer före frukost.

Gemenskap för stora som små

För oss är ett hem så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Därför bygger vi grannskap med gott om plats för gemenskap. Gårdstunet är inget undantag. Här kan grannar mötas i utegymmet, ta en kopp kaffe medan barnen leker i lekparken eller bara ses för en promenad ner till Mälaren. Och på vintertid kan stora och små samlas vid pulkabacken för ett åk med snowracern, grillkorv och många skratt. Ser du bullerbyn framför dig? Bra, då har du rätt bild.

Bilder
Området
  • Ett enklare livspussel

    När allt i Stenine slottsby är klart kommer det att vara ett tryggt och levande område. Det är bland annat planerat för en grundskola med två parallellklasser, en idrottshall och ett vård- och omsorgsboende. Dessutom finns det redan nu en förskola i området. Tänk vad skönt att kunna promenera till lämning och hämtning?

  • 5 rum och lekplats

    I Gårdstunet kommer du hem till ett rymligt hus med plats för hela familjen, och ett grannskap som bjuder in till gemenskap. Förutom närhet till skog, sjö och friluftsaktiviteter finns både en lekplats och en mysig grillplats där grannar kan umgås. På så vis blir grannar snart vänner, och vardagen mycket trevligare. Dessutom delar grannskapet på en redskapsbod, något som är både ekonomiskt och praktiskt.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra

Husmodeller i Gårdstunet

Huset på 101 kvadrat

Huset på 101 kvadrat är likt huset på 92 kvadrat men har något större ytor. Förvaringen är fördelad på ett lite annat sätt och trappan går åt andra hållet.

Läs mer

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer