Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Gårdstunet
Planerad

Gårdstunet i Steninge slottsby

Barnvänligt nära naturen

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 121 m²

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Beskrivning

Barnvänligt nära naturen

I Gårdstunet i Steninge slottsby planerar vi för charmiga radhus om 101–121 kvadratmeter. Perfekt för familjer som längtar efter ett lantligt lugn, där barnen växer upp med vänner runt hörnet och naturen runt knuten.

Steninge slottsby är ett etablerat område med närhet till allt du behöver i vardagen – men även det lilla extra. I den rustika Stenladan finns butiker, café och restaurang och förutom Steninge slott finns badplats, ridskolor och fotbollsplaner. Det nya grannskapet Gårdstunet ligger med ett fint och avskilt läge intill skogen. Här behöver du bara snöra på dig löparskorna för att hinna fem snabba skogskilometer före frukost.

Gemenskap för stora som små

För oss är ett hem så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Därför bygger vi grannskap med gott om plats för gemenskap. Gårdstunet är inget undantag. Här kan grannar mötas i utegymmet, ta en kopp kaffe medan barnen leker i lekparken eller bara ses för en promenad ner till Mälaren. Och på vintertid kan stora och små samlas vid pulkabacken för ett åk med snowracern, grillkorv och många skratt. Ser du bullerbyn framför dig? Bra, då har du rätt bild.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett enklare livspussel

  När allt i Steninge slottsby är klart kommer det att vara ett tryggt och levande område. Det är bland annat planerat för en grundskola med två parallellklasser, en idrottshall och ett vård- och omsorgsboende. Dessutom finns det redan nu en förskola i området. Tänk vad skönt att kunna promenera till lämning och hämtning?

 • 5 rum och lekplats

  I Gårdstunet kommer du hem till ett rymligt hus med plats för hela familjen, och ett grannskap som bjuder in till gemenskap. Förutom närhet till skog, sjö och friluftsaktiviteter finns både en lekplats och en mysig grillplats där grannar kan umgås. På så vis blir grannar snart vänner, och vardagen mycket trevligare. Dessutom delar grannskapet på en redskapsbod, något som är både ekonomiskt och praktiskt.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra

Husmodeller i Gårdstunet