Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av utsikten på balkong med morgonsol

I ert nya hem bor ni på fjärde våningen med mycket behaglig sikt över det folkliga torget, från er högt belägna balkong. Denna trea är väldisponerad och ljus med rymligt vardagsrum.

Lägenhetens höga position ger vackert ljusinsläpp i lägenhetens alla rum. När ni vill ha en lugn hemmakväll har ni två rofyllda sovrum mot grannskapets innegård. Här lever ni i ett klimatsmart hem i ett folkligt kvarter. De vackra naturomgivningarna bjuder på badplatser och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

När festmiddagen ska tillagas finner du bra arbetsytor i det energieffektiva köket och rymligt vardagsrum där du enkelt dukar upp långbordet. Fönstren vetter mot det folkliga Silvertorget och familjens balkong.

Balkong

På balkongen på åtta kvadratmeter har ni enkelt plats för fyra sittande, med plats över för planteringar och solstol. Er höga position ger bra utsikt över folklivet nedanför, samtidigt som ni är skyddade från insyn.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger något avskilt från de gemensamma ytorna i vardagsrum och kök vilket ger fridfulla rum att dra sig tillbaka i. I det största sovrummet finns praktisk garderobsvägg med skjutdörr som gör plats för den stora dubbelsängen. Sovrum två har skjutdörrsgarderob och passar utmärkt som hemmakontor eller gästrum.

WC och tvätt

I det helkaklade duschrummet har ni en alldeles egen tvättmaskin och torktumlare. Ni slänger enkelt in en tvätt och tar en dusch i hörnduschen, som kan bytas mot badkar. Designen är smakfull med stilrent klinkergolvet och helkaklade väggar som lyses upp av inbyggda spotlights.

Hall och klädkammare

Ni möts av en inbjudande hall med ekparkett och praktisk skjutdörrsgarderob, med plats för vinterjackorna. Ytterligare förvaring i er egen klädkammare med smart inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten