Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Vardagsrum i Gretas glänta

Slutsålt

Gretas glänta i Sigtuna

Gretas Glänta på torget i Sigtuna Stadsängar

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Gretas Glänta på torget i Sigtuna Stadsängar

Sigtuna stadsängar växer fram med mysiga kvarter och all service du kan behöva. I grannskapet Gretas glänta finns bor man modernt och bekvämt.

I Gretas glänta blir livet enkelt. Planlösningarna är välplanerade och rymliga, de höga fönstren gör att hemmet känns ljust och välkomnande, och den stora balkongen blir ett extra rum under årets varmare månader. I huset finns en bastu och relax, och på gården finns både boulebana och grillplats för trevliga stunder med dina nya grannar eller din familj. Eller kanske en ensamstund med boken under pergolan passar bättre? Bilen parkerar du enkelt i garage under huset.

Aktivt och naturnära kvarter med lokal service

I närheten av Gretas glänta finns vackra skogsområden som gjorda för härliga söndagspromenader. Med de nyanlagda skid- och löparspåren precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns  även flera golfbanor och på nära avstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. I Sigtuna stadsängar planeras också för aktivitetsparker, sporthall, skolor och förskolor. På torget utanför dörren har redan restauranger och caféer öppnat. Och inom kort kommer också vårdcentral, matbutik och gym, samt flera lokaler med allehanda service att slå upp sina dörrar .

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Bostäder

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten