Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig idyll med äppellund på gården

På 121 rymliga kvadrat om fem rum och kök finns det plats för den stora familjen. Ert hem präglas av praktiska lösningar, miljösmarta val och rum för såväl umgänge som egentid – både ute och inne.

I Äppellunden lever du med naturen nära inpå och gott om utflyktsmål runt knuten. Låt vintern bjuda på längdskidåkning i de närliggande skidspåren och härliga turer med långfärdsskridskorna på Mälaren. På sommaren kan du i stället ta ett kvällsdopp och njuta av promenader längs områdets många promenadstråk. När ni vill njuta av aktiviteter på hemmaplan finns flera närliggande lekparker som väntar.

Entré och badrum

Familjens nya hall är utrustad med ett praktiskt klinkergolv som enkelt torkas av efter smutsiga skor. Garderoben längs med ena väggen har plats för kläder och skor för såväl stora som små. Från hallen når du hemmets badrum som är utrustat med dusch, toalett och handfat – perfekt när det är kö till badrummet på övervåningen.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga är belägen bredvid entrén och nås både från köket och utifrån. Med ingång utifrån blir det smidigt att gå in den vägen och slänga in smutsiga kläder i tvättmaskinen direkt efter dagens aktiviteter. Arbetsbänken ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren gör det smidigt att vika och sortera familjens rentvättade kläder.

Kök och matplats

Från tvättstugan kommer du in till ditt nya kök som är välutrustat med energisnål kyl och frys i full höjd. Med mycket skåpsförvaring och arbetsyta finns det plats för både praktiska köksmaskiner och många kockar. Är du mer typen som tycker om att underhålla kockarna med spännande samtalsämnen och historier, så kan du slå dig ner vid matgruppen precis intill.

Vardagsrum

Med ljusinsläpp från två håll och rymliga ytor att umgås på blir det här favoritplatsen för hela familjen. Här finns det plats för en stor soffgrupp där ni samlas för att prata igenom dagen och titta på favoritserien. När vädret tillåter flyttar ni ut familjetiden till uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet.

Utemiljö

Dörren från vardagsrummet leder dig ut till din uteplats med altan, gräsmatta och ett praktiskt trädgårdsförråd. Här lever ni ut från tidig vår till sen sommar och pysslar i rabatten, tävlar i kubb och bjuder över grannarna på grillmiddag.

Allrum och klädkammare

När du kommer upp på övervåningen möts du först av hemmets allrum och klädkammare. Allrummet blir en härlig tv- och spelhörna för hela familjen. Och om ni behöver ett extra barnrum går det att sätta upp en vägg för att göra om allrummet till ett extra sovrum. Klädkammaren på övervåningen ger det där extra förvaringsutrymmet som alla hem behöver. Här finns det plats att stuva undan fritidskläder, påskpynt och annat som inte används varje dag.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du fin utsikt mot husets baksida och kan hålla koll på barnen som leker samtidigt som du kopplar av och har en stund för dig själv. Skjutdörrsgarderoben är rymlig och förvarar dina kläder och familjens lakan på ett organiserat sätt.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen har ni fint ljusinsläpp och utsikt mot husets framsida. Dessa rum passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Den fina ekparketten och väggarnas ljusa bas utgör en fin grund för färgglada detaljer och personliga inslag i inredningen.

Badrum

Badrummet får ett fint ljusinsläpp från det lilla fönstret i hörnet. Med klinkergolv, badkar, spotlights i taket och bra förvaring i både kommod och spegelskåp blir det enkelt att trivas och få till den där mysiga hemmaspakänslan.

Bilder

Området

  • Skolor och service

    Här bor du med skolor och matbutiker på gångavstånd. Precis på andra sidan gatan ligger Internationella Engelska skolan som har klasser från förskolan upp till nian och i augusti 2021 öppnar Raul Wallenberg en förskola i området. Vid Silvertorget hittar du en stor Lidl med deras nya delikatessdel samt ett gym, apotek och restaurang. Och mer blir det allt eftersom den nya stadsdelen växer.

  • Bra kommunikationer

    I Sigtuna stadsängar bor du med bra kommunikationer – perfekt för dig som vill ta dig runt smidigt utan bil. Med buss tar det cirka 8 min till Sigtuna centrum och cirka 25 min till Märsta station. I närområdet har du dessutom vardagens alla bekvämligheter, med skola, matbutik och apotek på gångavstånd.