Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet på Östermalm

Lägenhet på Östermalm vid Norra Djurgårdsstaden

Drömmer du om att bo i en lägenhet på Östermalm? Det är en dröm som med oss går att förverkliga. Östermalm är en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och i Norra Djurgårdsstaden skapar Bonava hem och mer levande grannskap nära stadskärnan. Det bästa av två världar helt enkelt.

Att välja inredning är för många bland det roligaste när det kommer till nyproduktion. När du köper en ny lägenhet från Bonava får du vara med och tänka till både gällande färg och form utifrån våra två grundstilar. Det är inte valet av köksluckor eller färgen på tapeten som är det viktigaste när det kommer till den perfekta lägenheten. Det som verkligen betyder något är att du känner att detta är ett hem att trivas och bygga upp minnen i.

Östermalm är en stadsdel att trivas i

Det är enkelt att falla för Östermalms charm. Här finns ett överflöd av restauranger som får smaklökarna att jubla, butiker med både de största namnen till okända pärlor och barer för alla tillfällen. Förutom glittret på Östermalms gator lockar stadsdelen med närheten till Kungliga Djurgården. Djurgården, platsen där människor kan samla sina tankar, de nyförälskade förlora sig i varandra eller barnfamiljen få en stund tillsammans på Gröna Lund eller Skansen. På sommaren blommar Djurgården upp och fyller naturreservatet med tusentals turister som äter bullar i Rosendals Trädgård eller beger sig ut till Waldemarsudde, men Stockholms invånare ser Djurgårdens charm året runt.

På Östermalm finns allt på en armlängds avstånd och det går fort att känna sig hemma i sina nya kvarter. Atmosfären andas storstad och utbudet av kultur, mat och vacker arkitektur syns aldrig sinande. Välkommen att ta del av våra nyproducerade lägenheter på Östermalm.