Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt på Östermalm

Köp bostadsrätt på Östermalm

Drömmer du om en bostadsrätt på Östermalm? Välkommen att ta del av vårt utbud av bostadsrätter på charmiga Östermalm. Här skapar vi hem och levande områden för framtiden, lätta att förälska sig i.

På Bonava har vi sedan 1930-talet skapat nya bostadsområden över hela Sverige, alltid med dig som boende och den omgivande miljön i fokus. Nyckeln till nya och bra boenden ligger, enligt oss, mycket i att skapa hållbara bostäder av hög kvalitet, vilket alltid lönar sig i slutändan. Med en nyproduktion får du sätta din egen prägel på bostaden. Du väljer mellan två av våra grundstilar som våra inredningskoordinatorer omsorgsfullt tagit fram. Bit för bit lägger vi grunden för nya hem, men det är du som lägger den sista biten.

Nybyggda bostadsrätter på vackra Östermalm

Östermalm, med sina paradgator Strandvägen, Valhallavägen och Karlavägen bjuder in till vacker arkitektur, bra restauranger och butiker med allt du kan önska dig och lite till. Östermalm stoltserar med närheten till Kungliga Djurgården, perfekt att besöka för en kaffe och promenad eller varför inte ett besök på Thielska galleriet eller Gröna Lund? Oavsett årstid bjuder Kungliga Djurgården på underhållning.

Östermalm innefattar även Norra Djurgårdsstaden, som växer i snabb takt och är det område som ska vara ett föredöme inom hållbar stadsutveckling. Omringat av vacker natur tar det inte många minuter innan du når Stockholm pulserande liv.

 

Ta del av våra bostadsrätter på Östermalm nedan, och tveka inte med att höra av dig vid frågor eller funderingar.