Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Charmig femma med plats för att umgås

I skärgårdsidyllen Silverslänten III ligger denna charmiga villa på två våningar. Här har du stora umgängesytor, perfekt för den stora familjen eller stora middagar, och fyra sovrum på övervåningen. Välkommen!

I det härliga grannskapet Silverslänten III bor du modernt med havet alldeles runt knuten. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av våra 20 hus på 5 rum och kök som alla uppförs som äganderätter.

Våra Svanenmärkta hem är framtagna för att göra det så enkelt som möjligt för dig att inreda. Du kan välja bland flera olika funktionella och välpaketerade tillval, bland annat fem olika stilar för ditt kök. Utsidan på husen har en färgsättning som ligger mittemellan de ljusa tonerna i Vita Stenen och de mörkare tonerna i Gatt. Husens fonder och knutar målas i samma kulör som fasaden, medan ytterdörrarna och stående panelpartier kring dörren målas i en accentkulör.

I Silverslänten III finns mycket plats för ett aktivt umgänge. Här har du två minuter till havet, 10 minuter till naturreservat, åtta minuter till golfbanan och ca 30 min med bil till centrala Stockholm. Grannskapet har ett gemensamt orangeri som passar utmärkt för grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas. Njut av spontana kvällsdopp, promenader längs Täljöviken, båtturer och fiske på sommaren. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen. Välkommen till en riktig skärgårdsidyll med preliminär inflyttning hösten 2022.

Bilder

Området

 • Möt havet på riktigt

  Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen.

 • Hus med äganderätt

  I Silverslänten III finns hem på 121–158 kvadrat. De totalt 20 nya husen i grannskapet uppförs som äganderätter. Det innebär att du som köper fastigheten äger den, det vill säga själva bostaden och marken den är placerad på. När du äger din bostad har du rätt att bestämma helt själv över ditt hem – du kan dessutom hyra ut eller fritt överlåta huset till vem du vill. Däremot har du ansvar att följa detaljplan och bygglov samt visa hänsyn till dina grannar.

 • 5 rum och ett gårdshus

  Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett orangeri med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

 • Kommunikationer

  Trots det lugna skärgårdslivet, kan det ibland vara mysigt att åka in till stan. Kanske är det jobbet som kallar, shoppingdagar eller restaurangbesök. Från Silverslänten tar det bara cirka 30 minuter med bil till centrala Stockholm. Vill du resa kommunalt är du inne i city på cirka 45 minuter. Då är den smidigaste resvägen att ta Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare