Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Victoria
Slutsålt

Victoria i Ältadalen – Bostadsrätter

Familjevänligt och välplanerat

Ägandeform:
Bostadsrätt

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt och välplanerat

Välkommen hem till Victoria i Ältadalen. Ett familjevänligt grannskap där du bor granne med lek och natur.

I Victoria kan barnen leka tryggt på de centrala gårdarna mellan husen medan du kan njuta av en stund för dig själv på den soliga altanen. Det är lätt att trivas i hemtrevliga Ältadalen där det är nära till det mesta vare sig du söker aktivitet och fritid eller handel och nöjen. Gemensamt för våra hus i Victoria är att de säljs som bostadsrätter där du tillsammans med dina grannar äger och förvaltar byggnader, mark och allmänna utrymmen. Månadsavgiften som du betalar till föreningen går till underhåll, framtida renoveringar och finansiering av föreningens lån.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.