Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Victoria i Ältadalen – Bostadsrätter

1 planerad visning
SE-victoria-header-1920x760.jpg

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från oktober 2019

Drömmer du om ett barnsligt bra läge?

Nu har vi nya priser på våra Svanenmärkta hem i Victoria i Ältadalen. Ett familjevänligt grannskap där du bor granne med lek och natur.

I Victoria kan barnen leka tryggt på de centrala gårdarna mellan husen medan du kan njuta av en stund för dig själv på den soliga altanen. Det är lätt att trivas i hemtrevliga Ältadalen där det är nära till det mesta vare sig du söker aktivitet och fritid eller handel och nöjen. Gemensamt för våra hus i Victoria är att de säljs som bostadsrätter där du tillsammans med dina grannar äger och förvaltar byggnader, mark och allmänna utrymmen. Månadsavgiften som du betalar till föreningen går till underhåll, framtida renoveringar och finansiering av föreningens lån.

Två hus kvar med nytt pris på 4 995 000 kronor

Nu finns bara två hus kvar i grannskapet Victoria. Båda är parhus på 123 kvadrat, båda med egen trädgård och trallbelagd altan. Husen har allt den växande familjen. Det sociala nedre planet rymmer kök och vardagsrum med utgång till gröna trädgården, badrum med dusch och här finns också familjens tvätt- och torktumlare. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som lätt kan göras om till ett fjärde sovrum vid behov. Det stora badrummet rymmer ett badkar för en stunds avkoppling efter dagen. Parhusen har en månadsavgift på 4 900 kronor. Förverkliga din bostadsdröm redan i år.

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus Kedjehus
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
27
Antal rum
5
Storlek
121 - 123 m²
Pris
4 850 000 - 5 250 000 kr

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben