Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Victoria i Ältadalen – Bostadsrätter

3 planerade visningar
Innergårdar gjorda för lek

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från oktober 2019

Bostadsrätter med närhet till lek och grönska

I Svanenmärkta Victoria i Ältadalen finns plats att växa. Här samlas barnen vid lekstugan medan du tar en paus under fruktträden. Du lever nära skola och natur med cykelavstånd till centrum.

I vårt nya grannskap i Victoria i Ältadalen har vi börjat bygga för ett familjevänligt och inbjudande område för stora och små familjer. Här finns kedjehus och parhus som bostadsrätt mellan 121 och 123 kvadratmeter. På gården finns lekplats för de mindre barnen och på området byggs nu för fullt den stora gemensamma aktivitetsparken.

Passa på-pris kvar på 3 hus i Victoria, avdrag med 500 000 kr på priset.

Just nu så har vi bara tre hus kvar med ett passa på-pris för dig som tecknar överlåtelsesavtal i grannskapet Victoria. Du som köper får ett avdrag på 500 000 kr på priset. Erbjudandet gäller de tio första köpen och nu har vi bara tre stycken hus kvar till passa-på-priset. Du hittar priserna i bilagan under "Läs mer".

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus Kedjehus
Antal rum
5
Antal bostäder
27 st
Pris
5 250 000 - 5 695 000 kr
Storlek
121 - 123 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben