Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Inflyttningsklart

Missa inte chansen att bli en av de sista grannarna i Syrenen. Välkommen hem till 158 Svanenmärkta kvadrat med egen trädgård, solceller på taket och laddstolpe till elbilen. Boka din visning redan idag!

Beskrivning

Tryggt nära både stad och natur

Nytt sänkt pris. Välkommen till det trygga och barnvänliga grannskapet Syrenen i vackra Ältadalen. Här bor du i ett svanenmärkt hus där allt är genomtänkt.  På taket ingår solceller och på tomten finns en laddstolpe för bilen.  Du kan  koppla av på den insynsskyddade uteplatsen eller umgås med grannar och vänner i den intilliggande aktivitetsparken. Ett perfekt område för dig som uppskattar naturen och samtidigt vill ha staden inom räckhåll!

I bostadsområdet Syrenen i vackra Ältadalen bor du med naturen runt dörren, samtidigt som en aktiv vardag aldrig är långt borta. Du når centrala Stockholm på 30 minuter med kollektivtrafik, och på hemmaplan finns cykel- och vandringsstigar, två elljusspår och Stockholms största friluftsanläggning Hellasgården. I närområdet kan du plocka svamp, åka längdskidor, vinterbada, vandra, fiska och givetvis ta ett dopp i Ältasjön som ligger alldeles i närheten. Shopping och restauranger hittar du i närliggande Tyresö Centrum och Sickla Köpkvarter.

Området består av 22 moderna, familjevänliga villor där barnen kan springa fritt mellan hus och trädgårdar. I interiören blandas modernt och tidlöst, med materialval som sten och trä som åldras vackert och tål att användas. Form och färgval skapar en enhetlig känsla, och den halvöppna planlösningen och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. De insynsskyddade baksidorna som vetter mot skogen och grönskan ger en extra yta att njuta av, och uppfart med plats för två bilar och ett förråd gör vardagen enkel och praktisk. Husen är miljömärkta och har energisnåla lösningar som håller driftskostnaderna nere.

I Syrenen är livet lika fridfullt som fartfyllt, där den intilliggande aktivitetsparken med lekplats, utegym och stor gräsyta erbjuder något för alla åldrar. Det etablerade området gör att många familjer redan hittat hem här, vilket skapar en härlig gemenskap i grannskapet. Här kan du njuta av grillkvällar, påta i trädgården och umgås med familj och vänner i en naturskön miljö. Att husen i Syrenen ligger högt och med direkt anslutning till skogen gör detta till områdets bästa läge.

 • Här ser du vilka inredningsval som är gjorda i hus 803 Kika in här

Bilder

Information om bolån

Området

 • En barnsligt bra idyll

  I Ältadalen blir livspusslet enkelt. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd, även för de minsta barnen. Och hemma i trädgården har barnen gott om rum för lek – själva eller med bästisen på hörnet. På så vis får du mer tid för vardagens måsten – men även familjesköna utflykter eller tid för egen tid.

 • Nära stad och natur

  Grannarna i Ältadalen får det bästa av två världar: allt som naturen bjuder in till och närheten till stan. Nackareservatet ligger runt knuten och har lika mycket att erbjuda vinter som sommar. Här finns promenadslingor, skidspår, friluftsbad, golfbana, klubbstugor och mycket mer. Tänk allt det, samtidigt som du når centrala Stockholm på bara 30 minuter med buss.

 • 5 rum och gemenskap

  Syrenen kommer att bestå av 22 charmiga hus med inbjudande trädgård och altan – men du som bor i grannskapet får mer än bara ett hem. Förutom naturen runt knuten har området även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Mer inspiration