Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

5 Rum, 158 m², Hus 744

Välkommen att boka visning av Lavendeln.

Beskrivning

Rymligt hus i familjevänligt grannskap

I detta hus på 158 kvadrat och två våningar kan du koppla av och njuta av dygnets alla timmar. Här har du både rymliga kvadrat och ett grannskap anpassat efter både stora och små.

I Lavendeln bor du med utegym, lekplats och gräsplaner för alla grannar att ta del av. Det aktiva grannskapet håller hela familjen sysselsatt, samtidigt som du bor med Nackareservatet runt hörnet. Här kan du njuta både inomhus och utomhus.

Entré

Den avlånga entrén välkomnar dig när du kommer hem efter en dag ute. På klädhängaren kan du hänga av dig ytterkläderna och i städskåpet kan du ställa ifrån dig dammsugaren och moppen. När entréns klinkergolv övergår till ett vackert parkettgolv tar hallen vid. Här ligger trappan till övervåningen med ett praktiskt förvaringsutrymme undertill.

WC/dusch

Direkt när hallen börjar ligger nedervåningens badrum till höger. Här är det perfekta rummet att starta dagen i med både WC och dusch, speciellt för att slippa trängsel i övervåningens badrum.

Tvättstuga

Med grovingång från husets långsida och ingång via hallen ligger tvättstugan. Här finns gott om utrymme samt både tvättmaskin och torktumlare att sköta smutstvätten med.

Vardagsrum

Vardagsrummet är oftast familjens samlingsplats. I detta hem får du många kvadrat att förvandla till ett mysigt rum med soffhörna och annat som passar dig och din familj. Och för att komma ut till baksidan finns även altandörren här.

Kök och matplats

Köket tar vid från vardagsrummet och ger dig långa bänkytor att laga favoriträtten på. De energisnåla vitvarorna i form av kyl, frys och diskmaskin är dessutom bra för både plånbok och miljö. När den öppna ytan tar vid kan du ställa in ett matbord för de gemensamma middagarna och långa helgfrukostarna.

Allrum

Övervåningen välkomnar dig med ett stort allrum. Här kan du möblera med något som passar din vardag och livsstil. Kanske vill familjen ha ett extra rum? Då är det välplanerade allrummet perfekt för er. Du kan nämligen dela av rummet och bygga ett extra sovrum. Men kanske blir detta ett hemmakontor eller ett hobbyrum?

Sovrum 1

Sovrum 1 är husets största sovrum. Här finns dubbelfönster och skjutdörrsgarderober. Resten får du förvandla till något som passar dig med säng och nattduksbord.

Sovrum 2

Sovrum 2 låter dig möblera precis som du vill på en öppen yta. Här ryms mer än en säng, så passa på att göra detta till ett riktigt mysigt krypin.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Här gott om plats att ställa in säng och mysiga möbler.

WC/bad

Välplacerat bland hemmets sovrum ligger övervåningens badrum. Här kan du koppla av efter en hektisk dag genom att tappa upp badkaret med varmvatten. Det är ditt eget lilla hemmaspa.

Klädkammare

En klädkammare är perfekt för att sortera och organisera familjens kläder. Här finns en rymlig klädkammare intill sovrum 2 – kanske är det här du färgsorterar dina favoritplagg?

Utemiljö

Detta rymliga hus är svart. Uteförrådet går i samma färg och är perfekt att ställa in gräsklipparen och skidorna i. Din bil kan du förvara i carporten intill huset – lika tryggt och säkert som gräsklipparen. Du bor med en rymlig altan på baksidan och en mysig gräsplätt på framsidan – perfekt för både umgänge och ensamtid.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.