Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hus i bekvämt grannskap

I Lavendeln bor du med vardagens alla bekvämligheter runt hörnet. Med Stockholm på behagligt avstånd, naturen runt hörnet och skolor på gångavstånd kan du skapa den vardag som passar dig bäst.

Förutom 158 kvadrat i ditt hus, har du en stor trädgård att njuta i. Grannskapet erbjuder även gräsplaner, utegym och lekplats att ta del av. Här finns något för alla, helt enkelt.

Entré

En rymlig entré med klädhängare och städskåp är perfekt när du har spenderat en dag utomhus. Här kan du ställa ifrån dig matkassar, barnvagn, ytterkläder och annat utan att oroa dig för varken yta eller städning. Det lättskötta klinkergolvet underlättar nämligen städningen.

WC/dusch

Det första rummet du möter när du kommer in i hallen är nedervåningens badrum. Här finns både WC och dusch till ditt förfogande.

Tvättstuga

Att ha en egen tvättstuga är en riktig vardagslyx. Här får du ett rymligt rum med tvättmaskin och torktumlare. Grovingången från husets utsida underlättar när du vill hänga upp tvätten på baksidan av huset.

Vardagsrum

När du går genom hallen mot vardagsrummet ligger trappan till övervåningen. Den har ett praktiskt förvaringsutrymme undertill. Väl framme har du en rymlig yta att göra till hela familjens favoritrum med soffhörna och lekhörna. Det är även här dörren till altanen finns.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns de avlånga bänkytorna med energisnåla vitvaror och den öppna platsen för matbordet – perfekt för söndagsbruncher och mysiga middagar.

Allrum

På övervåningen ligger det praktiska allrummet. Detta kan användas till precis det som passar dig och din familj bäst. Det är även planerat för att kunna delas upp och bygga ett extra rum av. Den perfekta platsen om du önskar ett hemmakontor, gästrum, hobbyrum eller kanske rent av ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Sovrum 1 är det största sovrummet i huset. Här får du gott om ljusinsläpp via dubbelfönsterna och gott om förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2

På andra änden av övervåningen ligger sovrum 2. Här finns goda möjligheter att sova gott på den rymliga ytan.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Förvandla detta rum till ditt alldeles egna smultronställe.

WC/bad

Mitt bland hemmets sovrum ligger övervåningens badrum. Med ett mysigt badkar att koppla av i kan detta ses som ditt eget hemmaspa.

Klädkammare

En klädkammare är väldigt praktiskt i ett stort hus. Även denna ligger välplacerad bland sovrummen och är perfekt när du vill förvara, sortera och organisera dina kläder på ett tryggt sätt.

Utemiljö

Med en carport för bilen och ett uteförråd för trädgårdsmaskinerna kan du känna dig trygg i detta hem. Din stora trädgård är den mysiga platsen att umgås och påta i och altanen är perfekt för sommarens grillkvällar. Fasaden på huset är ljusgrå och gör sig både modern och fin i denna huslänga.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.