Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fristående hus nära både citypuls och natur

I Lavendeln bor du med allt du kan tänka dig för en bekväm vardag. Stockholm ligger på behagligt avstånd och Nackareservatet ligger runt hörnet. Och i grannskapet finns lekplats och utegym.

Med en stor trädgård för härliga grillkvällar och ett aktivt grannskap kommer hela familjen att trivas. Ditt rymliga tvåvåningshus på 158 kvadrat blir bara en del av ditt nya hem – välkommen till Lavendeln.

Entré

I detta hus finns en stor entré att komma hem till. Här finns ett lättskött klinkergolv samt klädhängare och städskåp. Klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv när hallen tar vid som leder till vardagsrummet. På väg dit finns en trappa till övervåningen med ett praktiskt förvaringsutrymme undertill.

WC/dusch

Nedervåningens badrum består av WC och dusch och ligger lägligt till direkt vid entrén. Här kan du koppla av efter en dag ute i naturen.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Detta praktiska rum låter dig sköta tvätten precis när det passar dig. Här finns tvättmaskin, torktumlare och även en extra grovingång.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger rakt fram från entrén. Här kan du komma ut till altanen via altandörren. De övriga kvadratmeterna kan du förvandla till hela familjens samlingsplats.

Kök och matplats

Det avlånga köket möter vardagsrummet i en halvöppen planlösning. Här finns gott om plats för ett större matbord och mycket bänkyta att förbereda favoritmåltiden på.

Allrum

När du har kommit upp för trappan till övervåningen möter du allrummet. Det är ett välplanerat rum som du kan använda till det som passar dig och dina behov bäst. Du kan dela upp rummet och skapa ett fjärde sovrum om du så vill.

Sovrum 1

Till sovrum 1 hör dubbelfönster och skjutdörrsgarderober. Här har hemmets största sovrum att möblera med säng, skrivbord och annat trevligt som passar dig.

Sovrum 2

Här har du en öppen yta att göra till en personlig plats. Kanske är det just här du vill ha ditt hemmakontor eller hobbyrum? Eller är det ett sovrum som passar bäst för dig och din familj?

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3, det näst största sovrummet i huset. Här bor du med gott om plats för mer än en säng.

WC/bad

I badrummet börjar och avslutar de allra flesta sin dag. Övervåningens badrum är det perfekta rummet att både koppla av och vakna till med WC och badkar.

Klädkammare

En klädkammare är perfekt att organisera och sortera sina kläder och prylar i. Häng upp dina kläder i färgordning eller storleksordning i hemmets klädkammare. Den ligger intill badrummet och sovrum 2.

Utemiljö

Med en carport vid sidan av huset kan du parkera bilen säkert och tryggt. Uteförrådet och husets fasad går i samma mörkgråa färg och håller samman den gråskaliga längan. Din fram- och baksida erbjuder mycket gräsyta att påta och odla i och på baksidan kan du dessutom umgås på den rymliga altanen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.