Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt hus med rymlig tomt

Förutom generösa inomhuskvadrat fördelat på två våningar får du med detta hus även generösa utomhuskvadrat att röra dig på. I grannskapet finns gräsplaner, lekplats och utegym för alla att ta del av.

I Lavendeln bor du med Nackareservatet runt hörnet, gångavstånd till skolor och förskolor samt nära till citypulsen i Stockholm. Här finns något för alla – och ingen ursäkt att sitta still.

Entré

En rymlig entré är precis vad du behöver när du kommer hem efter en aktiv dag ute i naturen. Här kan du hänga av dig dina ytterkläder på klädhängaren och ställa av dig de smutsiga skorna utan att behöva oroa dig, eftersom det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen. Även dammsugaren och städmoppen har sina platser här i städskåpet.

WC/dusch

Nedervåningens badrum har sin plats intill entrén. Här finns både WC och dusch för att kunna sköta både morgon- och kvällsrutiner.

Tvättstuga

Intill badrummet ligger tvättstugan. Den når du antingen via hallen eller grovingången från utsidan av huset. Det rymliga rummet låter dig sköta tvätten i lugn och ro med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Rakt fram från entrén ligger det stora vardagsrummet. På vägen dit passerar du trappan till övervåningen med ett praktiskt förvaringsutrymme undertill. Själva vardagsrummet är ett stort rum som du har friheten att göra till en mysig plats i din smak. Dörren till altanen finns även här.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. De avlånga bänkytorna ger dig ordentligt utrymme att laga mat på och de energisnåla vitvarorna är snälla mot både din plånbok och miljön. Det finns även utrymme för ett större matbord – perfekt för långa söndagsbruncher eller mysiga fredagsmiddagar.

Allrum

Det välplanerade allrummet som möter dig på övervåningen ger dig utrymme att skapa ett mysigt rum för hela familjen. Skulle du vara i behov av ett extrarum kan allrummet delas upp för att bygga ett till rum. Kanske blir det ett till sovrum, kanske ett hemmakontor eller ett hobbyrum?

Sovrum 1

Bredvid det potentiella extrarummet ligger sovrum 1. Det är det största sovrummet i huset. Här ryms mer än bara en säng utöver skjutdörrsgarderoberna som pryder ena väggen i rummet.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger intill klädkammaren och ger dig en rymlig yta att förvandla till ett mysigt krypin för härliga sovstunder.

Sovrum 3

Precis intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Låt kreativiteten flöda när du inreder och möblerar detta rum.

WC/bad

Övervåningens badrum är välplacerat bland sovrummen och låter dig både starta och avsluta dagen i lugn och ro. Här får du ett härligt badkar att tappa upp när du vill njuta en stund för dig själv.

Klädkammare

Klädkammaren är ett av de mest praktiska rummen i hemmet. Här kan du förvara dina favoritplagg och -prylar på ett smart och organiserat sätt.

Utemiljö

Precis utanför altandörren till huset har du både altan och trädgård för grillkvällar och umgänge. Din stora trädgård har du på baksidan, långsidan och framsidan. Förrådet ligger intill altanen och är perfekt att förvara både gräsklippare och skidor i. Det går i samma färg som huset; mellangrå. På ena långsidan av huset finns en carport där du kan parkera bilen tryggt och säkert.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.