Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

5 Rum, 158 m², Hus 740

Välkommen att boka visning av Lavendeln.

Beskrivning

Stort hus i naturnära grannskap

Här bor du i ett rymligt hus med stor trädgård. Och förutom dina egna utomhuskvadrat bor du nära Nackareservatet och inte långt ifrån citypulsen i Stockholm.

I Lavendeln bor du i ett aktivt grannskap som passar både stora och små. Här finns gräsplaner, lekplats och utegym som kan sysselsätta hela familjen. När du kommer hem till ditt hus har du 158 kvadrat att koppla av i.

Entré

När du kliver in i huset möts du av en stor hall med städskåp och klädhängare. Här kan du smidigt hänga av dig dina ytterkläder. Det lättskötta klinkergolvet underlättar dessutom städningen. Och när golvet övergår till parkettgolv tar hallen vid. I hallen ligger trappan till övervåningen, med förvaringsutrymme undertill.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Med både WC och dusch har du allt du behöver för rå om dig själv.

Tvättstuga

Bredvid nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Den har tvättmaskin, torktumlare och mycket utrymme att vika, hänga och sortera kläderna på.

Vardagsrum

Från vardagsrummet kommer du ut till altanen. Här har du ett stort utrymme att möblera och inreda efter din egen smak – kanske en mysig soffhörna?

Kök och matplats

I anslutning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Köket är välplanerat med rymliga köksbänkar och energisnåla vitvaror. Här kan flera kockar laga mat samtidigt utan problem. Och det ryms ett stort köksbord som hela familjen kan samlas kring.

Allrum

På övervåningen ligger ett allrum. Tack vare den smarta planeringen av detta rum kan du dela upp det och bygga ett extra sovrum om familjen skulle utökas eller om du skulle vilja ha ett hemmakontor eller gästrum i huset.

Sovrum 1

Med skjutdörrsgarderober och dubbelfönster har du det största sovrummet i huset. Här finns generösa kvadrat till ditt förfogande – möblera, inred och se till att få många goda nätters sömn.

Sovrum 2

På andra sidan huset ligger sovrum 2. Här ryms mer än bara en säng, så passa på att göra detta till ett riktigt mysigt krypin.

Sovrum 3

Sovrum 3 ligger vägg i vägg med sovrum 2. Detta rum är något större än sovrum 2. Även här har du fria tyglar att inreda och möblera efter ditt eget tycke och dina behov.

WC/bad

Välplacerat bland hemmets alla sovrum ligger övervåningens badrum. Här har du ditt eget lilla hemmaspa med ett härligt badkar att koppla av i efter en hektisk dag.

Klädkammare

En klädkammare är både praktisk och lyxig att ha i ditt eget hem. I det här hemmet ligger den mellan badrummet och sovrum 2 och rymmer många fina plagg och prylar.

Utemiljö

Kanske är din stora trädgård ditt smultronställe i detta hus. Du har en mindre gräsplätt på framsidan, en smal sträcka på sidan av huset och en större trädgårdsyta på baksidan av huset. På baksidan ligger även din rymliga altan och förrådet. Förrådet går i samma mörkgråa färg som husets fasad. Vid sidan ligger även carporten där du tryggt och säkert kan ställa din bil.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.