Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fristående hus nära naturreservat och skolor

I Lavendeln bor du med det bästa av två världar. Citypulsen i Stockholm ligger inte långt bort och Nackareservatet har du precis runt hörnet. Skolor och förskolor ligger även på bekvämt gångavstånd.

Förutom dina 121 inomhuskvadrat har du rymliga utomhuskvadrat i detta hem. Du har både altan och trädgård precis utanför dörren och ett grannskap som erbjuder utegym, gräsplaner och lekplats. Här finns det något för alla – och inga ursäkter att sitta still.

Entré

När du kommer in i ditt hus är det skönt att mötas av klädhängare och garderob för att hänga av sig ytterkläderna. Det får du i denna praktiska entré.

WC/dusch

Det är även skönt att komma hem till ett badrum med WC och dusch. Därför är detta badrum välplacerat precis vid entrén.

Tvättstuga

Tvättstugan når du via grovingången som ligger till vänster om huvudingången till huset. Du kan även nå rummet via köket. Här har du allt du behöver för att sköta både hemmet och vardagen med tvättmaskin, torktumlare och städskåp.

Vardagsrum

Från vardagsrummet kan du ta dig till övervåningen via trappan. Här finns även altandörren som tar dig till din baksida. De övriga ytorna kan du förvandla till familjens favoritplats med en soffhörna och annat som faller dig i smaken.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Här ryms ett matbord att samlas kring och många kockar för att laga en god måltid tillsammans. Vitvarorna i ditt kök är energisnåla – en bonus för både miljö och plånbok.

Allrum

På övervåningen finns ett allrum som du kan använda till det som passar dig och dina behov. Det är också planerat så du kan dela upp det och göra ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Med skjutdörrsgarderober och dubbelfönster kan du både förvara kläder och njuta av ordentligt med ljusinsläpp i hemmets största sovrum. Resten av rummet kan du göra till ditt favoritställe med säng och skrivbord.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger sovrum 2. Även här har du ordentligt med ljusinsläpp och tillräckligt med kvadrat för mer än en säng.

Sovrum 3

Sovrum 3 är lika stort som sovrum 2. Även detta rum kan du förvandla till ett mysigt krypin. Men kanske är du mer sugen på ett hemmakontor eller ett hobbyrum här?

WC/bad

Övervåningens badrum är både praktiskt och mysigt. Här kan du börja och avsluta dagen med WC och badkar. Självklart fungerar detta rum som ett hemmaspa med det mysiga badkaret.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill trappan och erbjuder dig gott om utrymme att sortera och hänga kläder och prylar.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på huset går i samma färg som uteförrådet, vilket ligger på baksidan intill altanen och trädgården. Och på framsidan kan du parkera bilen tryggt bakom en mur. Här på framsidan finns även en trappa som tar dig till husets ytterdörr.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.