Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hus i grannskap med utegym och lekplats

Lavendeln är det perfekta grannskapet för den aktiva familjen. Med gemensamt utegym, lekplats och gräsplaner finns något för alla. Du bor dessutom nära både citypuls och natur.

Dina välplanerade 139 kvadrat är tillräckliga för familjen att trivas på. Du har dessutom både trädgård och altan för grillkvällar och soliga dagar. Söndagsutflykterna kan du styra mot Nackareservatet och dess 829 hektar skog och sjösystem.

Entré

Entrén är det första du möter när du kliver in i ditt hem. Det lättskötta klinkergolvet låter dig släpa med naturen hem utan att behöva oroa dig. När klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv tar hallen vid med både klädhängare och städskåp för extra förvaring.

WC/dusch

Direkt till höger om entrén ligger nedervåningens badrum. När övervåningens badrum är upptaget finns både WC och dusch till ditt förfogande här.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger vägg i vägg med badrummet och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare. Här kan du sköta tvätten precis när det passar dig.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns både trappan till övervåningen och dörren ut till altanen. Här har du en stor yta att inreda med soffhörna, lekhörna, hobbyhörna och det du vill ha för ett mysigt samlingsrum.

Kök och matplats

Köket tar vid i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns både gott om utrymme för flera kockar och plats för ett matbord. Kyl, frys och diskmaskin är dessutom energisnåla för att bespara dig både pengar och samvete.

Allrum

Allrummet är det som länkar samman alla övervåningens rum. Här kan du antingen möblera med skrivbord och annat du behöver, eller göra om ena delen till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger rakt fram från trappan. Det är det största sovrummet i detta hus. Här finns ett dubbelfönster, ingången till en av klädkammarna samt gott om plats för en härlig natts sömn.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger intill övervåningens badrum. Detta öppna rum kan du göra till ett mysigt sovrum eller kanske ett arbetsrum om du så vill.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3 med en rymlig yta att möblera och inreda till ett favoritrum.

WC/bad

Mellan trappan och sovrum 2 ligger övervåningens badrum. Välplacerat mellan hemmets alla sovrum har du detta rum som är till för att rå om bara dig. Med ett mysigt badkar att tappa upp med varmvatten kan du både varva ned och vakna till här.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammarna är perfekta för att förvara och sortera familjens favoritplagg i. Den större klädkammaren når du via sovrum 1 och den andra klädkammaren når du via allrummet/hallen.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på huset gör sig fint i den gråskaliga längan. På baksidan ligger uteförrådet som går i samma färg – det perfekta utrymmet för gräsklipparen och skidorna. Baksidan har dessutom en altan och en gräsmatta för grillkvällar och tid ute i solen. Likaså finns det en gräsmatta på framsidan av huset. Bilen parkerar du tryggt intill huset i carporten.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.