Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus i familjevänligt grannskap

I Lavendeln har du så mycket mer än dina 121 kvadrat. Här finns utegym, lekplats och gräsplaner för alla att ta del av. Och med närhet till både city och skolor kan hela familjen leva ett bekvämt liv.

Med två välplanerade våningar, tvättstuga, altan, trädgård och uteförråd finns allt du kan tänka dig för ett smart hem. Nackareservatet ligger dessutom runt hörnet för söndagsutflykter med vänner och familj.

Entré

När du kommer hem möts du av en hall med både garderob och klädhängare. Här hänger du av dig dina ytterkläder och ställer ifrån dig dina matkassar utan att behöva oroa dig för att smutsa ned det lättskötta klinkergolvet.

WC/dusch

Direkt till höger om entrén ligger nedervåningens badrum. Här finns en WC och en dusch att använda när övervåningens badrum är upptaget – eller när du kommer hem efter en dag ute i naturen.

Tvättstuga

En tvättstuga är både praktisk och skön att ha i sitt eget hem. Till vänster om entrén ligger detta rum, med ingång både utifrån och från köket. Det är ett stort rum med tvättmaskin, torktumlare och städskåp. Här finns med andra ord allt du behöver för att sköta ditt hem.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns både trappan upp till övervåningen och dörren ut till altanen. De övriga kvadratmeterna kan du inreda till hemmets mysiga samlingsplats.

Kök och matplats

Från vardagsrummet kommer du till köket och matplatsen som ligger i halvöppen anslutning till rummet. Här finns det rum för många goda måltider och ett stort matbord. De energisnåla vitvarorna låter dig dessutom laga mat med gott samvete.

Allrum

Direkt vid trappan ligger övervåningens allrum. Det är en öppen yta att göra till ett mysigt rum, kanske ett hobbyrum eller ett samlingsrum? Det är planerat för att kunna delas av och bygga ett fjärde sovrum från.

Sovrum 1

Sovrum 1 är hemmets största sovrum. Här får du plats med både säng och skrivbord. Skjutdörrsgarderoben som är inbyggd i sovrummet gör förvaringen av kläder enkel och praktisk.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Här får du friheten att möblera och inreda precis som du vill.

Sovrum 3

Sovrum 3 ligger intill övervåningens badrum. Det är lika stort som sovrum 2 och låter dig förvandla rummet till ett riktigt mysigt krypin.

WC/bad

Badrummet är den plats många av oss både börjar och avslutar dagen på. Här får du dessutom ett mysigt badkar att koppla av i.

Klädkammare

Klädkammaren ligger mellan trappan och sovrum 2. Extra förvaring är alltid praktiskt i ett hem och här får du ett välplacerat rum för både kläder och prylar.

Utemiljö

Den mellangråa fasaden på huset smälter fint in med omgivningen. Ditt uteförråd kommer i samma sammanhängande färg och ger dig utrymme att förvara både maskiner och prylar i. Bilen parkerar du på framsidan av huset bakom en mur och baksidan bjuder på både trädgård och altan att umgås vid. Ytterdörren når du via en trappa på framsidan.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.