Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hus nära naturreservat och citypuls

Vill du bo med det bästa av två världar? Inte långt ifrån Stockholm ligger Lavendeln – det aktiva grannskapet med Nackareservatet precis runt hörnet.

Med både skola och förskola på gångavstånd, utegym och lekplats i grannskapet samt naturen runt hörnet har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag i detta hem. Och precis utanför dina 158 kvadrat har du egen trädgård och altan att njuta vid.

Entré

Ett stort hus kräver en stor entré. Därför får du en avlång entré med både klädhängare och städskåp med gott om förvaringsutrymme. När det lättskötta klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv tar hallen vid. Även där får du ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan som leder upp till övervåningen.

WC/dusch

Direkt till höger om hallen ligger nedervåningens badrum. Här har du WC och dusch, vilket är perfekt för att familjen ska slippas trängas på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Intill badrummet ligger tvättstugan. Med en tvättmaskin, torktumlare och gott om utrymme kan du sköta tvätten i lugn och ro här.

Vardagsrum

Vardagsrummet är hela familjens samlingsplats. Här finns gott om utrymme för en myshörna med soffa och soffbord. De rymliga kvadratmeterna ger dig möjlighet att möblera rummet ännu mer. Det finns även en altandörr som leder ut till husets baksida.

Kök och matplats

Köket ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här har du gott om yta att laga favoriträtten tillsammans med familjen och plats för ett stort köksbord att samlas kring. Och med de energisnåla vitvarorna kan du laga maten med gott samvete.

Allrum

När du kommer upp till övervåningen möter allrummet dig med välplanerade kvadrat. Här kan du ordna en till samlingsplats för familjen eller dela upp rummet och bygga ett extra rum. Kanske ett till sovrum eller ett arbetsrum?

Sovrum 1

Här har du hemmets största sovrum med både dubbelfönster och skjutdörrsgarderober. Det finns gott om rum för en härlig säng och andra mysiga möbler.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Det är tillräckligt stort för att möblera och inreda till många goda nätters sömn.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Här kan du ställa in en säng, ett skrivbord och kanske en garderob.

WC/bad

På övervåningen ligger det lite lyxigare badrummet. Här kan du koppla av i det härliga badkaret efter en dag ute i naturen eller i stan.

Klädkammare

Intill badrummet ligger klädkammaren. Det smarta rummet låter dig organisera, sortera och hänga upp alla favoritplagg.

Utemiljö

Fasaden på huset är svart, likt förrådet som ligger på baksidan. Förrådet är ett smart utrymme att ställa in gräsklipparen och verktyg i. Till huset hör också en carport där du kan parkera bilen tryggt och säkert. På framsidan har du en härlig trädgård att påta i. Likaså har du en större trädgård på baksidan, intill den rymliga altanen.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.