Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fristående hus med stor trädgård

I dina 158 kvadrat bor du i början av denna huslänga. Fördelen med att bo längst ut på längan är att du får en stor trädgård som sträcker sig från framsidan, på sidan och till baksidan av huset.

Förutom din egen trädgård har du många utomhuskvadrat att ta del av i Lavendeln. Här finns utegym, gräsplaner och lekplats för alla att ta del av. Du bor dessutom nära Nackareservatet med sina 829 hektar skog och sjösystem.

Entré

Den rymliga entrén som välkomnar dig när du kommer hem låter dig ställa ifrån dig både matkassar och barnvagn. Du kan även hänga av dig dina ytterkläder på klädhängaren och ställa in dammsugaren i städskåpet. Det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen, vilken oftast blir lite mer påtaglig i just entrén.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Den ligger smart placerad med WC och dusch när du kommer in efter en dag ute.

Tvättstuga

Vidare ligger tvättstugan intill badrummet. Du kan enkelt sköta tvätten med tvättmaskinen och torktumlaren som fyller detta rum.

Vardagsrum

När parkettgolvet tar över entréns klinkergolv har du kommit till hallen. Här finns ett extra förvaringsutrymme, praktiskt placerat under trappan som leder till övervåningen. Fortsätter du rakt fram kommer du till vardagsrummet och de generösa kvadratmeterna som fyller rummet. Härifrån tar du dig dessutom ut till altanen.

Kök och matplats

Köket tar vid intill vardagsrummet med sina öppna bänkytor, energisnåla vitvaror och det rymliga utrymmet för köksbord. Här kan hela familjen samlas för mysiga middagar, sena söndagsfrukostar och luncher.

Allrum

På övervåningen ligger ett praktiskt allrum. Det är ett fritt utrymme att förvandla till något som passar dig och din familj. Skulle ni vara i behov av ett extra sovrum kan detta rum delas upp för att bygga ett till sovrum.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum erbjuder dig skjutdörrsgarderober och dubbelfönster. Utöver detta kan du möblera och inreda efter tycke och smak.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Med en öppen yta är detta rum perfekt för en god natts sömn, när du inrett det efter din smak.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger hemmets tredje sovrum. Antingen kan du ställa hit en säng, eller göra rummet till ett praktiskt hemmakontor eller hobbyrum. Det bestämmer du själv.

WC/bad

Ett badrum nära sovrummen är alltid praktiskt. På övervåningens badrum finns både WC och ett lyxigt badkar. Här kan du både varva upp och varva ned.

Klädkammare

En klädkammare är ett smart rum att förvara dina favoritplagg i. Här har du ett rymligt utrymme intill badrummet och sovrum 2.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på huset får starta denna länga. Förrådet går i samma färg och låter dig förvara både sommarens och vinterns maskiner på ett tryggt sätt. Dessutom har du en carport för bilen. Och för grillkvällarna finns en rymlig altan på baksidan av huset att ställa grillen vid samt en härlig trädgård att låta barnen springa fritt på.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.