Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 121 m², Hus 732

Beskrivning

Parhus med carport och uteförråd

I detta hem får du mer än kvadraten du bor på. Med carport och uteförråd kan du förvara både bil och trädgårdsverktyg tryggt och säkert. I grannskapet finns dessutom utegym och lekplats att ta del av.

Vill du få det bästa av två världar? Det får du i Lavendeln. Här bor du nära både citypuls och naturreservat. Stockholm ligger inte långt bort och Nackareservatet ligger alldeles runt hörnet. Välkommen till ett hem att trivas i både till vardags och på fritiden.

Entré

Det första du möts av när du kommer in i ditt hem är entrén. Här kan du hänga av dig dina kläder på klädhängaren eller i garderoben som ligger smart placerade precis när du kommer in.

WC/dusch

Direkt till höger när du kommer in i entrén ligger nedervåningens badrum. Här har du WC och dusch – allt du behöver för att kunna sköta både morgon- och kvällsrutiner.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Den når du antingen via ingången från köket eller grovingången från framsidan av huset. Här har du städskåp, tvättmaskin och torktumlare till ditt förfogande.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och ligger rakt fram från entrén. Här har du trappan till övervåningen och dörren ut till altanen. Det övriga utrymmet är ditt att inreda och möblera till hela familjens favoritrum.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet har du köket och matplatsen. Rum för matbord finns precis intill vardagsrummet och köket är avlångt med plats för många kockar. Du får energisnåla vitvaror och ordentligt med utrymme för härlig matlagning.

Allrum

På övervåningen finns ett rymligt allrum. Det kan du antingen låta vara som det är och förvandla till ytterligare en samlingsplats för familjen, eller göra om till ett fjärde sovrum genom att dela på det. Kanske behöver du ett till sovrum, gästrum eller ett hobbyrum?

Sovrum 1

I hemmets största sovrum har du tillräckligt med utrymme att ordna en mysig plats att sova i. Här har du skjutdörrsgarderober och dubbelfönster mot baksidan av huset.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 har du ett rum med öppna kvadrat att möblera och inreda till en mysig sovplats.

Sovrum 3

Sovrum 3 är lika stort som sovrum 2. Även här har du utrymme att möblera och sova gott. Här ryms mer än en säng. Kanske ett skrivbord eller någon annan favoritmöbel?

WC/bad

På övervåningen ligger badrummet mellan sovrum 1 och 3. Här är ditt eget lilla hemmaspa med ett badkar att krypa ned i när du vill koppla av.

Klädkammare

Klädkammaren på övervåningen är det praktiska rummet i huset. Här kan du förvara och organisera dina favoritplagg på ett smart sätt.

Utemiljö

Här bor du i parhuset som har en mellangrå färg, precis som det tillhörande uteförrådet. Det finns även en carport för bilen. På framsidan har du en gräsplätt att påta i och på baksidan har du både altan och trädgård att göra till dina smultronställen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.