Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 158 m², Hus 731

Beskrivning

Fristående hus nära både city och natur

I detta rymliga hus på två våningar har du plats för både vardag och fritid. Med Nackareservatet runt hörnet och citypulsen i Stockholm inte långt bort kan du njuta alla dagar i veckan – året om.

I Lavendeln trivs både stora och små. Med utegym, gräsplaner och lekplats finns det något för alla åldrar – och ingen ursäkt att sitta still. Vill du koppla av på egen hand kan du njuta i din egen trädgård – eller kanske i badkaret under de kallare månaderna?

Entré

Entrén till detta hus är avlång och rymlig. Här kommer du in till ett lättskött klinkergolv samt städskåp och klädhängare. När klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv tar hallen vid. Här finns ytterligare förvaringsutrymme under trappan som leder till övervåningen.

WC/dusch

Direkt till höger när hallen börjat ligger nedervåningens badrum. Här har du en WC och en dusch att använda efter en aktiv dag ute i naturen – perfekt placerad vid entrén.

Tvättstuga

Att ha en egen tvättstuga är en riktig lyx för många. Här blir det din verklighet. Det rymliga rummet gör dina tvätt-timmar enkla med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver ingången från hallen har du dessutom en praktisk grovingång från husets långsida.

Vardagsrum

Det öppna vardagsrummet är stort och rymligt. Här har du både stora fönster och altandörren för ordentligt med ljusinsläpp. En myshörna, lekhörna och annat som samlar familjen har sin plats i detta rum.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns mycket yta att laga god mat på, energisnåla vitvaror och en öppen yta för ett stort matbord.

Allrum

Det stora allrummet som välkomnar dig till övervåningen är praktiskt planerat. Antingen kan du låta det vara och göra något mysigt av utrymmet, eller så kan du dela upp rummet och bygga ett extra sovrum.

Sovrum 1

Det här är det största sovrummet i huset. Förutom ett stort utrymme att förvandla till ett mysigt krypin har du dubbelfönster mot baksidan och skjutdörrsgarderober längs ena väggen.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Möblera detta rum precis som du vill. Om du inte är sugen på ett sovrum kan du göra detta till ett hemmakontor eller hobbyrum.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Här finns gott om utrymme för en säng, ett skrivbord och annat som du vill ha i rummet.

WC/bad

Övervåningens badrum ligger mitt bland alla sovrum. Eftersom det är här du både börjar och avslutar dagen kommer du att njuta lite extra av det härliga badkaret.

Klädkammare

Intill badrummet ligger klädkammaren. Just förvaring är något som ofta efterfrågas i nya hem, därför får du här ett perfekt utrymme för hela familjens kläder och prylar.

Utemiljö

Huset har en svart fasad, likt uteförrådet. I förrådet kan du förvara både gräsklippare och verktyg till huset. Bilen ställer du tryggt i carporten intill huset. På både fram- och baksidan har du trädgård att förvandla till dina smultronställen och på baksidan har du även en rymlig altan att möblera.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.