Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt hus med både fram- och baksida

Här bor du med utekvadrat på både fram- och baksidan av huset. Och inte långt bort ligger Nackareservatet med 829 hektar skog och sjösystem. Vill du spendera tid inne har du ett hem på 158 kvadrat.

Vill du att hela familjen ska trivas i ditt nya hem? Då är Lavendeln det perfekta grannskapet för dig. Här finns utegym, gräsplaner och lekplats för alla att ta del av. Citypulsen i Stockholm ligger inte långt bort och skolor och förskolor ligger på gångavstånd. Här finns allt du kan tänka dig för en bekväm vardag, helt enkelt.

Entré

Entrén till huset är rymlig och praktisk. Här kan du ställa barnvagn och matkassar, samtidigt som du kan hänga av dig dina kläder på klädhängaren. Även husets städskåp står här, redo för dammsugaren och moppen.

WC/dusch

På nedervåningen finns ett badrum med WC och dusch. Det ligger intill entrén och är perfekt när hela familjen behöver använda badrummet på morgnarna. Då slipper alla trängas på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Detta rum har en extra grovingång från utsidan av huset, vilket är praktiskt om du vill hänga tvätten på baksidan. Här finns tvättmaskin, torktumlare och gott om utrymme att hänga och vika dina kläder.

Vardagsrum

Efter entrén kommer hallen som leder mot vardagsrummet. Här finns extra förvaring under trappan som leder till övervåningen. När vardagsrummet tar vid har du många kvadrat som du kan inreda och möblera efter din smak och dina behov. Det finns även en altandörr som leder ut till baksidan av huset.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Här finns det avlånga och rymliga köket med energisnåla vitvaror och en öppen matplats för ett större köksbord. Även detta, likt vardagsrummet, blir en mysig samlingsplats för familjen.

Allrum

På övervåningen finns ett stort allrum som både fungerar som en hall och ett utrymme för familjen att samlas på. Du kan antingen låta det vara som det är eller dela upp och bygga ett extra sovrum. Kanske är det precis vad du behöver när familjen utökas?

Sovrum 1

Det största sovrummet i huset är sovrum 1. Med dubbelfönster mot din egen trädgård och skjutdörrsgarderober längs ena väggen kan du förvandla detta rum till ditt mysiga smultronställe.

Sovrum 2

På andra sidan huset har du sovrum 2. Här får du utsikt mot framsidan och en generös yta att inreda som du vill.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Möblera och inred detta rum för avkopplande stunder.

WC/bad

Välplacerat bland hemmets alla sovrum ligger övervåningens badrum. Här kan du koppla av i det mysiga badkaret – precis när det passar dig.

Klädkammare

Klädkammaren ligger mellan badrummet och sorvum 2. Här kan du sortera, hänga, vika och organisera hela familjens favoritplagg.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden håller samman huset och förrådet. I förrådet kan du förvara alla årstiders olika maskiner och mackapärer. Och bilen parkerar du tryggt i carporten intill huset. Framsidan av huset har en mysig trädgård och baksidan likaså. På baksidan har du dessutom en mysig altan att möblera och fixa för mysiga grillkvällar.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.