Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus i familjevänligt grannskap

I Lavendeln kommer hela familjen att trivas. Här finns utegym, gräsplaner och lekplats för alla att ta del av – och runt hörnet ligger Nackareservatet med hela 829 hektar skog och sjösystem.

Vill du ha det bästa av två världar med både natur och citypuls? Då är Lavendeln grannskapet för dig. Stockholm ligger inte långt bort och på gångavstånd finns både skolor och förskolor för de små. Och för frisk luft har du egen trädgård och naturen alldeles runt knuten.

Entré

När du kommer in i huset möts du av entrén, från vilken du blickar mot vardagsrummet och altandörren som leder mot trädgården. När entréns lättskötta klinkergolv övergår till parkettgolv finns även ett städskåp och en klädhängare för extra förvaring.

WC/dusch

Precis intill entrén ligger nedervåningens badrum. Välplacerat efter en dag ute i naturen har du både WC och dusch att använda här.

Tvättstuga

Bredvid nedervåningens badrum ligger tvättstugan med separat tvättmaskin och torktumlare. Och med grovingång från husets långsida och en ingång från hallen i huset kan du sköta tvätten precis som du vill – och när du vill.

Vardagsrum

Vardagsrummet med sina generösa kvadrat och den öppna ytan utgör en stor samlingsplats för familjen. Här kan du ha en myshörna med soffa och soffbord. Trappan upp till övervåningen ligger även den i vardagsrummet.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Här finns gott om plats för flera kockar att laga mat ihop och utrymme för ett matbord där familjen kan samlas.

Allrum

Allrummet är det som knyter an alla övervåningens rum. Antingen kan du använda rummet som det är eller dela av det och skapa ett fjärde sovrum. Kanske behöver du just ett till sovrum, eller ett hemmakontor?

Sovrum 1

Sovrum 1 är det största sovrummet i huset. Här har du ordentligt med kvadrat att inreda precis som du vill. Du når även en av klädkammarna från detta rum – perfekt när du vill förvara dina plagg på ett snyggt och organiserat sätt.

Sovrum 2

Detta är det minsta sovrummet i huset och rymmer allt du kan tänkas behöva för ett mysigt krypin.

Sovrum 3

Precis intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Förvandla detta rum till en mysig plats för många goda nätters sömn och njut av utsikten mot husets framsida.

WC/bad

Badrummet på övervåningen är det rum som familjen kommer att både börja och avsluta dagen i. Här finns ett mysigt badkar att krypa ned i när du behöver en stund för dig själv.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammare 2 når du via allrummet och klädkammare 1 når du via sovrum 1. Klädkammare 1 är något större, men båda rummen är praktiska att förvara både kläder och prylar i.

Utemiljö

Fasaden är mellangrå och smälter in fint med omgivningen. Förrådet går i samma gråa färg och är perfekt att ställa in gräsklipparen, skidorna och verktyg i. Och bilen parkerar du tryggt under carporten vid sidan av huset. På framsidan har du en gräsplätt, likt baksidan med både altan och trädgård.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.