Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fristående hus nära både skolor och naturreservat

I ditt hus på 121 kvadrat bor du med gångavstånd till skolor och förskolor, samtidigt som Nackareservatet ligger alldeles runt hörnet. Välkommen till ett hem för hela familjen.

I Lavendeln bor du med utegym, gräsplaner och lekplats i grannskapet. Och efter en dag ute i det fria kommer du hem till din egen trädgård för lite avkoppling – eller kanske en stund i badkaret?

Entré

När du kliver in i ditt hem möts du av en entré med garderob och klädhängare. Här kan du smidigt förvara och hänga av dig dina ytterkläder.

WC/dusch

Direkt till höger om entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Detta är ett praktiskt rum att ha för att slippa trängsel på övervåningens badrum under morgontimmarna.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Den når du antingen via grovingången från utsidan av huset eller via köket. Med tvättmaskin, torktumlare och städskåp har du det mesta du kan tänka dig för att rå om vardagen.

Vardagsrum

När du fortsätter rakt fram från hallen når du det stora vardagsrummet. Här finns både trappa till övervåningen och en altandörr. Resten av rummet får du inreda och möblera precis som du vill.

Kök och matplats

Matplatsen med rum för ett matbord ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Fortsättningsvis ligger det avlånga köket med gott om bänkutrymme samt energisnål kyl, frys och diskmaskin.

Allrum

Allrummet är det du möts av på övervåningen. Det är smart planerat och kan delas upp för att göra ett fjärde sovrum om så önskas. Kanske utökas familjen eller så vill du ha ett hemmakontor eller ett gästrum?

Sovrum 1

Från husets största sovrum får du utsikt mot din egen trädgård. Du får även en skjutdörrsgarderob längs ena väggen att förvara dina kläder i.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Här har du en öppen yta att möblera med en skön säng och annat som ger dig en god natts sömn.

Sovrum 3

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 3. Det är lika stort som sovrum 2 och ger dig gott om utrymme för avkoppling.

WC/bad

På övervåningen ligger ditt alldeles egna hemmaspa. Här får du ett badkar att komma hem eller vakna upp till om dagarna.

Klädkammare

För mer praktiskt förvaringsutrymme ligger en klädkammare på övervåningen. Välplacerat bland alla sovrum kan du förvara dina favoritplagg på ett smart sätt.

Utemiljö

Husets fasad är svart, liksom uteförrådet. I förrådet kan du förvara gräsklipparen och skidorna och under husets carport kan du förvara bilen tryggt och säkert. Trädgård har du på både fram- och baksidan av huset och på baksidan har du även en rymlig altan.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.