Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 139 m², Hus 726

Beskrivning

Fristående hus med mycket förvaring och carport

Här har du 139 kvadrat att göra till ditt eget krypin med mycket förvaringsmöjligheter och många smarta lösningar. När du vill komma ut har du både egen trädgård och naturen runt hörnet.

Med gångavstånd till skolor och förskolor och Nackareservatet alldeles intill grannskapet har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag. Någonting för alla finns även i grannskapet med gräsplaner, utegym och lekplats.

Entré

Entrén välkomnar dig till ditt hem med lättskött klinkergolv. Här behöver du inte oroa dig för att dra in barnvagnen eller släpa in smutsiga skor efter en dag i skogen. Och när golvet övergår till ett vackert parkettgolv börjar hallen. Här hittar du förvaring i form av städskåp och klädhängare.

WC/dusch

Direkt till höger om entrén ligger nedervåningens badrum. Här har du WC och dusch, även detta med det lättskötta klinkergolvet.

Tvättstuga

Att ha en tvättstuga i hemmet är en riktig lyx för många. Här får du en rymlig tvättstuga med ingång både från hallen och utsidan av huset. Med tvättmaskin, torktumlare och gott om utrymme att sköta tvätten har du allt du behöver.

Vardagsrum

I vardagsrummet finner du trappan till övervåningen samt altandörren som tar dig till baksidan av huset. De övriga kvadratmeterna kan du inreda och möblera precis som du vill.

Kök och matplats

Rum för matbord hittar du direkt till vänster om entrén. Resten av köket är öppet och tillräckligt rymligt för flera kockar att hjälpas åt samtidigt. De energisnåla vitvarorna tillåter dig att laga mat med gott samvete i detta kök.

Allrum

Direkt när du kommer upp till övervåningen möts du av ett praktiskt allrum. Det här kan du göra till en mysig plats för familjen, om du inte vill göra om en del av allrummet till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan hittar du hemmets största sovrum. Med dubbelfönster mot trädgården har du ordentligt med ljusinsläpp och med ingång till ena klädkammaren har du gott om utrymme för kläderna.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Detta rum har du friheten att förvandla till ditt mysiga krypin.

Sovrum 3

Kanske vill du ha ett hemmakontor eller ett gästrum? Eller bara ett tredje sovrum? Då har sovrum 3 med rymliga kvadrat att inreda till ditt tycke bredvid sovrum 2.

WC/bad

Övervåningens badrum ligger vägg i vägg med sovrum 2. Här har du ditt perfekta hemmaspa med ett mysigt badkar att koppla av i.

Klädkammare 1 och 2

Hemmets största och första klädkammare når du via sovrum 1. Den andra klädkammaren når du via allrummet. Här har du perfekta utrymmen för kläder och andra prylar du vill förvara smart.

Utemiljö

Till detta mörkgråa hus hör både en carport och ett utomhusförråd – perfekt för både bilen och gräsklipparen. Framsidan har en trevlig gräsplätt och baksidan har både altan och trädgård som du kan påta i och möblera fint.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.