Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 158 m², Hus 725

Beskrivning

Rymligt hus med stor tomt

Detta hus är placerat längst ut på huslängan och erbjuder både mycket inomhus- och utomhuskvadrat. Förutom din egen tomt bor du nära Nackareservatet med hela 829 hektar skog och sjösystem.

Lavendeln är ett aktivt grannskap med gräsplaner, utegym och lekplats för hela familjen att ta del av. Du bor med skolor och förskolor på gångavstånd och naturen har du precis runt knuten. För dig själv har du 158 kvadrat att komma hem till varje dag.

Entré

Den avlånga entrén välkomnar dig när du kommer hem. Här finns både städskåp och klädhängare att förvara både kläder och städprylar i och det lättskötta klinkergolvet gör det enkelt att städa upp efter en dag ute i naturen.

WC/dusch

När du går vidare mot hallen ligger nedervåningens badrum till höger. Här finns WC och dusch – perfekt att ha så familjen inte behöver trängas på övervåningens badrum under morgontimmarna.

Tvättstuga

Intill badrummet ligger tvättstugan. Hit kommer du via hallen eller grovingången från husets långsida. Här har du ordentligt med utrymme samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

I hallen ligger trappan till övervåningen och under trappan finns extra förvaringsutrymme. Vardagsrummet ligger rakt fram med generösa kvadrat. Här är familjens samlingsplats – perfekt att fixa myshörna och lekhörna på. Från vardagsrummet kommer du dessutom ut till den rymliga altanen.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns gott om yta att förbereda maten på och gott om utrymme för ett stort köksbord samt energisnål kyl, frys och diskmaskin.

Allrum

På övervåningen finns ett stort allrum som välkomnar dig direkt vid trappan. Rummet går enkelt att dela upp och ordna ett fjärde sovrum av. Kanske utökas familjen eller så vill du ha ett hemmakontor?

Sovrum 1

Sovrum 1 är det största i hemmet. Längs ena väggen finns praktiska skjutdörrsgarderober och på väggen mitt emot har du dubbelfönster som låter dig blicka mot hemmets baksida. Resten kan du göra till ditt alldeles speciella krypin.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen med fönster mot framsidan. Använd kreativiteten och inred detta rum efter din smak.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3 med sina öppna kvadrat. Inred med en härlig säng, ett nattduksbord och kanske ett skrivbord?

WC/bad

Intill sovrum 1 ligger övervåningens badrum. Här har du WC och badkar att starta och avsluta dagen med.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill badrummet och sovrum 2. Här har du gott om plats att hänga undan och sortera dina favoritplagg.

Utemiljö

Den svarta fasaden smälter fint in i den gråskaliga huslängan. Intill huset har du en smart carport att parkera bilen under och intill baksidans altan har du ett praktiskt förråd att ställa in trädgårdsredskap i. Trädgård har du både på baksidan, sidan och framsidan av huset.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.