Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt hus i aktivt grannskap

Här kan hela familjen trivas – både inne och ute. Och inte långt bort ligger Nackareservatet med både grönska och aktiviteter att bjuda på.

I Lavendeln bor du i ett aktivt grannskap med gräsplaner, utegym och lekplats. Här kan du hålla dig sysselsatt alla dagar i veckan, med nära till både citypuls och skolor. När du kommer hem till ditt hus i slutet av dagen kan du koppla av på din egen rymliga altan.

Entré

Det första du möts av när du kommer in i huset är entrén med klädhängare och garderob. Härifrån blickar du rakt fram mot vardagsrummet och dörren ut till altanen.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Här är det perfekta extrabadrummet som gör att ni slipper trängas på övervåningens badrum under morgontimmarna.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger på andra sidan entrén, till vänster. Däremot når du inte detta rum från entrén, utan det når du via grovingången på utsidan av huset eller via köket. Här kan du sköta tvätten i lugn och ro med tvättmaskin och torktumlare – det finns även ett städskåp.

Vardagsrum

I vardagsrummet finner du trappan upp till övervåningen och generösa kvadrat att möblera med soffbord och soffhörna.

Kök och matplats

Matplatsen ligger intill vardagsrummet med rum för ett matbord. Vidare ligger köket med energisnåla vitvaror i form av kyl, frys och diskmaskin – och självklart gott om plats för många kockar.

Allrum

På övervåningen ligger ett stort allrum direkt när du kommer upp för trappan. Det välplanerade rummet går att dela upp och göra ett fjärde sovrum av. Men kanske är du mer sugen på en öppen yta för familjen att samlas på?

Sovrum 1

Det största sovrummet i huset ger dig ordentligt med yta att inreda till ett mysigt krypin och sova gott om nätterna på. Här får du skjutdörrsgarderober att hänga upp, sortera och vika dina kläder i.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Det har gott om utrymme för säng, nattduksbord och andra möbler.

Sovrum 3

Sovrum 3 är lika stort som sovrum 2. Kanske blir detta rum ditt hemmakontor eller gästrum?

WC/bad

Badrummet ligger mellan sovrum 1 och 3. Här har du WC och badkar att både börja och avsluta dagen med.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill trappan och är välplacerat på övervåningen intill alla sovrum. Här kan ni förvara kläder och andra prylar som ni vill sortera och koordinera.

Utemiljö

Gråskalan fortsätter och det sista huset i längan får avrunda med en ljusgrå nyans. Bilen parkerar du i carporten och på baksidan har du en rymlig altan och en stor trädgård. Det finns dessutom ett utomhusförråd att förvara gräsklippare och skridskor i – i samma ljusgråa nyans som huset. För att komma till huset ytterdörr går du upp för en trappa på husets framsida.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.