Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus med Nackareservatet runt hörnet

I ett aktivt grannskap med utegym och lekplats kan hela familjen trivas. För ännu mer äventyr ligger Nackareservatet på behagligt avstånd med sina 829 hektar skog och sjösystem.

Nära både natur och city bor du bekvämt i Lavendeln. Här har du gångavstånd till skolor och förskolor samt det mesta du kan tänka dig runt hörnet. Ett grannskap anpassat efter både årstider och åldrar.

Entré

Entrén välkomnar dig med klinkergolv som är lättskött. När det sen övergår till parkettgolv har du kommit in i hallen som leder mot vardagsrummet. På vägen finns ett städskåp och en klädhängare för extra förvaring.

WC/dusch

Till höger om entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch – ett perfekt rum att ha direkt när du kommer hem efter en hektisk dag ute.

Tvättstuga

Tvättstugan når du från hallen eller från husets långsida utifrån. Här har du tvättmaskin, torktumlare och stort utrymme att röra dig på.

Vardagsrum

Vardagsrummet har både trappa upp till övervåningen och altandörr ut till husets baksida. Utöver detta får du många kvadrat att inreda precis som du vill. Kanske blir det både myshörna och lekhörna?

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här ryms både många kockar och ett stort matbord i ett kök med energisnåla vitvaror.

Allrum

Övervåningen består av ett välplanerat allrum och skulle du vilja dela upp allrummet och skapa ett extra sovrum går det bra.

Sovrum 1

Intill allrummet ligger sovrum 1, det största sovrummet i huset. Här har du en generös yta att möblera som du vill och ingången till en klädkammare att sortera dina kläder i.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Antingen inreder du detta rum till ett extra sovrum eller till ett hemmakontor – du gör precis som du själv vill.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Även här har du friheten att se till att få din bästa nattsömn.

WC/bad

Övervåningens badrum erbjuder dig WC och badkar. Det välplacerade rummet ligger bland hemmets sovrum, vilket är perfekt för familjen att börja och avsluta dagen i.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammare 1 når du via sovrum 1 och klädkammare 2 når du via hallen/allrummet. Det är praktiska förvaringsutrymmen där du kan sortera, vika och hänga dina favoritplagg.

Utemiljö

Den mellangråa fasaden på både huset och förrådet smälter fint in med omgivningen. Förrådet är den perfekta platsen för trädgårdsredskap och alla årstiders maskiner. Altanen och trädgården på baksidan ger dig mycket utrymme för grillkvällar samt hemodling och din framsida ger dig både en trädgård samt en carport att parkera bilen i. För att komma till husets ytterdörr är det en trappa på husets framsida.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.