Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stort hus med altan och trädgård

Här bor du med två våningar och 158 öppna kvadrat. Du har Nackareservatet precis runt hörnet och din egen trädgård ligger precis utanför dörren. Välkommen till ett hem med både inomhus- och utomhuskvadrat.

När du vill ut och röra på dig finns ett utegym och en lekplats i grannskapet. Väl hemma kan du koppla av eller påta i din egen trädgård. Kanske laga en god middag i ditt rymliga kök?

Entré

Den stora entrén rymmer både barnvagnar och ytterkläder. Här finns ett städskåp och en klädhängare att förvara både kläder och dammsugare i – och det lättskötta klinkergolvet är perfekt för barnvagnar och skor.

WC/dusch

Nedervåningens badrum ligger direkt till höger när hallen tar vid med sitt vackra parkettgolv. Här inne finns WC och dusch, vilket är perfekt så familjen slipper trängas på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Många drömmer om att ha en egen tvättstuga i sitt hem. Här går den drömmen i uppfyllelse. Med tvättmaskin och torktumlare i ett rymligt rum kan du sköta din tvätt precis när det passar dig. Förutom ingången från hallen, ligger en grovingång från husets långsida.

Vardagsrum

När du går från entrén passerar du trappan till övervåningen och under trappan har du ett praktiskt förvaringsutrymme. Väl framme i vardagsrummet möts du av rymliga kvadrat att möblera efter din smak.

Kök och matplats

Köket är avlångt med stora bänkytor, diskmaskin, kylskåp och frys. Matplatsen är även den rymlig och ligger intill entrén. Här får du plats med ett stort köksbord som hela familjen kan samlas kring.

Allrum

På övervåningen kommer du direkt till ett allrum. Om du skulle vara i behov av ett extra sovrum kan du dela upp allrummet och skapa ett till rum.

Sovrum 1

Det största sovrummet i huset har fönster mot baksidan. Här finns skjutdörrsgarderober längs ena väggen och en öppen yta du kan fylla med en god natts sömn.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Med rymliga kvadrat att möblera som du vill kan du göra detta till ett mysigt krypin – eller kanske ett arbetsrum?

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger hemmets näst största sovrum. Här kan du ställa en säng, ett skrivbord och annat som får dig att koppla av.

WC/bad

Intill sovrum 1 ligger övervåningens badrum. Här får du både WC och badkar – precis det du behöver för att koppla av efter en hektisk dag.

Klädkammare

Klädkammaren ligger mellan badrummet och sovrum 2. Perfekt placerat nära husets sovrum är detta ett rum att förvara både kläder och prylar i.

Utemiljö

Den svarta fasaden på huset går i samma moderna gråskala som resten av huslängan. Förrådet ligger på baksidan, intill altanen och trädgården, och är en perfekt plats att förvara gräsklippare och skidor i. Bilen parkerar du enkelt i carporten som tillhör huset. Här på framsidan finns en trappa som tar dig till ingången.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.