Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 121 m², Hus 721

Beskrivning

Fristående hus nära skolor och natur

Här bor du med 121 kvadrat i ett grannskap som passar både stora och små. Med gångavstånd till skolor och förskolor och Nackareservatet runt hörnet kommer hela familjen att trivas i Lavendeln.

Håll dig aktiv med grannskapets utegym och låt de små springa av sig på den gemensamma lekplatsen. Sen kan du komma hem till lite avkoppling i badkaret eller mys i din egen trädgård. Här har du ett hem som passar dig – året om.

Entré

Eftersom entrén är det första du möts av i ditt hem är det skönt att ha förvaring och utrymme för ytterkläderna. Därför finns både garderob och klädhängare i husets entré. När det lättskötta klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv tar vardagsrummet vid – och trappan till övervåningen ligger direkt till höger.

WC/dusch

Direkt till höger när du kommer in genom ytterdörren ligger nedervåningen badrum. Här finns en WC och en dusch, perfekt placerat precis när du kommer hem efter en dag ute eller på jobbet.

Tvättstuga

Till vänster om ytterdörren till huset ligger en grovingång till tvättstugan, men du kan även nå tvättstugan via köket. Med torktumlare, tvättmaskin och städskåp har du allt du kan tänka dig för att sköta din tvätt på ett smidigt sätt.

Vardagsrum

Vardagsrummet ger dig en stor yta att möblera och inreda som du vill. Här är rummet hela familjen ska trivas i – både till helg och till vardags. Härifrån når du även altanen via altandörren.

Kök och matplats

Med rum för ett köksbord blir även matplatsen en samlingsplats för familjen. Köket har gott om rum för flera kockar och energisnåla vitvaror som låter dig laga mat med gott samvete.

Allrum

Väl uppe på övervåningen möts du av ett allrum. Förutom delen som fungerar som en hall mellan alla rum, kan du göra om allrummet till ett fjärde sovrum om du önskar.

Sovrum 1

Med fönster mot baksidan och en praktisk skjutdörrsgarderob hittar du hemmets största sovrum. Här har du generösa kvadrat att göra till ditt favoritkrypin.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger hemmets andra sovrum. Förvandla detta till ett mysigt sovrum för många goda nätters sömn. Även här har du utsikt mot din trädgård.

Sovrum 3

På andra sidan huset ligger sovrum 3, här med utsikt mot framsidan. Med dina öppna kvadrat kan du göra även detta rum till ett mysigt sovrum, men kanske är du mer sugen på ett hemmakontor eller hobbyrum?

WC/bad

Mellan sovrum 1 och 3 ligger övervåningens badrum. Här har du ditt eget lilla hemmaspa med ett härligt badkar att avrunda eller börja dagen i.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill trappan. Det är ett praktiskt rum där du kan förvara dina favoritplagg – kanske i färgordning?

Utemiljö

Huset har en modern och mörkgrå fasad. Uteförrådet går även det i samma färg och smälter fint in med omgivningen. Din bil kan du parkera i carporten som finns på sidan av huset. På baksidan har du både altan och trädgård att vistas i. Det är en trappa upp till huset på framsidan.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.