Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hus med rymlig tomt i aktivt grannskap

I Lavendeln bor du både aktivt och bekvämt – nära natur, skolor och gemenskap. I grannskapet finns utegym och lekplats för alla att ta del av och ditt hem bjuder på både inomhus- och utomhuskvadrat.

Ge dig ut på utflykter till Nackareservatet och kom hem till en härlig middag på din altan. I Lavendeln bor du både aktivt och bekvämt med allt du kan tänkas behöva runt knuten. Inte minst har du två välplanerade våningar som välkomnar dig varje dag.

Entré

Entrén till hemmet välkomnar dig efter en stund ute. Här möts du av ett lättskött klinkergolv som går över till ett vackert parkettgolv när hallen tar vid. I hallen finns dessutom klädhängare och städskåp för praktisk förvaring.

WC/dusch

Precis till höger om entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Även här har du ett lättskött klinkergolv för att underlätta din städning.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger bredvid entrén och har ingång både från hallen och från utsidan av huset. Här har du ett rymligt rum med både tvättmaskin och torktumlare – perfekt för att sköta tvätten i lugn och ro.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ett rymligt och öppet rum i hemmet. Här kan du ha din myshörna med soffa och soffbord – och kanske en lekhörna för barnen. Trappan till övervåningen ligger även här, liksom altandörren som tar dig ut till din härliga altan.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här ryms ett stort matbord och flera kockar för gemensam matlagning.

Allrum

Allrummet är det du kliver in i när du kommer upp till övervåningen. Det är ett smart planerat rum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om du önskar.

Sovrum 1

Detta är det största sovrummet i huset. Här har du en praktisk klädkammare för dina finkläder och ett dubbelfönster mot din egen trädgård.

Sovrum 2

Ditt andra krypin ligger intill övervåningens badrum. Här blickar du ut mot framsidan av huset och kan möblera efter eget tycke och smak. Kanske blir just detta rum ett arbetsrum?

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Det är något större än sovrum 2 och ger dig friheten att inreda och göra till din favoritplats.

WC/bad

Badrummet ligger intill trappan och rymmer både badkar och WC – här är den perfekta platsen att både börja och avsluta dagen på.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammare 2 når du via allrummet. Här kan du förvara, vika och hänga alla dina finplagg. Detsamma gör du i klädkammare 1 som du når via sovrum 1. Denna är något större och rymmer därför några extra par skjortor.

Utemiljö

Detta hus är svart. Förrådet är i samma färg och är den perfekta platsen för gräsklipparen, skidorna och alla trädgårdsverktyg. Till huset hör en carport där du kan parkera bilen och på baksidan njuter du av grillkvällar på altanen och lite odling i trädgården. På framsidan är det en trappa upp till ytterdörren.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.