Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus nära naturreservat och skolor

Lavendeln är för dig som vill leva en bekväm livsstil. Här bor du med gångavstånd till förskolor och skolor samt Nackareservatet precis runt hörnet.

Välkommen till ett grannskap som passar hela familjen. Börja dagen med en morgonpromenad i de närliggande naturområdena och spring sen av er på det gemensamma utegymmet och den gemensamma lekplatsen. Avslutningsvis kan ni gå hem till ert hus och er altan för en avkopplande middag.

Entré

Entrén är det rum som välkomnar dig när du kommer hem och vinkar dig hej då när du går. Därför är det praktiskt med en garderob och en klädhängare för dina kläder och uteprylar – och det är precis vad du får här.

WC/dusch

Att ha en WC och dusch direkt när du kommer innanför dörren är även det praktiskt. Detta välplacerade badrum är perfekt för den lite större familjen, så morgonstunderna blir lite lugnare och ni inte behöver trängas på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Bredvid ytterdörren ligger en grovingång till husets tvättstuga, men du kan även nå rummet via köket. Här har du ett städskåp, en tvättmaskin och en torktumlare att sköta tvätten med.

Vardagsrum

Fortsatt rakt fram från hallen ligger vardagsrummet. Här hittar du trappan till övervåningen, altandörren ut till baksidan och en generös yta att förvandla till både myshörna och lekhörna.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. De rymliga ytorna ger dig plats för ett matbord och utrymme att laga favoriträtten ihop med hela familjen.

Allrum

Övervåningen välkomnar dig med ett välplanerat allrum. Här finns gott om yta att lägga till ett extrarum om du önskar. Kanske blir det ett fjärde sovrum, kanske blir det ett hemmakontor?

Sovrum 1

Detta är det största sovrummet i huset. Här får du en praktisk skjutdörrsgarderob längs ena väggen och ett stort fönster som blickar mot baksidan av huset.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Här har du möjlighet att inreda som du vill med säng, garderob, skrivbord och annat som passar dig.

Sovrum 3

Lika stort som sovrum 2 är hemmets tredje sovrum. Det ligger intill övervåningens badrum och har fönster mot framsidan av huset.

WC/bad

Vill du komma hem till ditt alldeles egna hemmaspa? Det kan du göra i Lavendeln. Övervåningens badrum har nämligen ett badkar som du kan koppla av i – när du vill.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill trappan. Det perfekta rummet att sortera och förvara dina kläder i.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på huset passar väl in i den gråskalade längan. Även förrådet matchar denna ljusgråa nyans. Bilen parkerar du smidigt i carporten. På baksidan har du både altanen och trädgården som du kan koppla av i. För att komma till huset går du upp via en trappa framför ingången.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.