Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerat parhus nära natur och skolor

På dessa 121 smart planerade kvadrat kan du och din familj känna er hemma. Och med närhet till skolor och Nackareservatet kan ni trivas både till vardags och på helger.

I ett grannskap med utegym och lekplats finns något för alla åldrar i Lavendeln. Efter en dag ute med grannarna kan ni koppla av på altanen eller njuta en stund i badkaret. Här finns rum för både aktiva och lugna stunder.

Entré

Entrén är det första du möts av när du går in i ditt hus. Här kan du hänga av dig ytterkläderna på klädhängaren eller stoppa in dem i garderoben.

WC/dusch

Intill entrén, direkt till höger, ligger nedervåningens badrum. Här finns allt du behöver för att börja eller avsluta dagen; både WC och dusch.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Den har en praktisk grovingång från utsidan av huset, men du kan även komma in via ingången från köket. Här har du tvättmaskin, torktumlare och städskåp – allt du kan tänka dig för att smidigt kunna sköta tvätten.

Vardagsrum

Rakt fram från entrén ligger vardagsrummet. Här finns trappan till övervåningen och altandörren ut till baksidan av huset. I övrigt har du många kvadrat att inreda och möblera fritt.

Kök och matplats

Matplatsen ligger intill vardagsrummet och leder sen in till det avlånga köket. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör rummet öppet och ljust. Vitvarorna är energisnåla och bänkytorna är rymliga.

Allrum

Allrummet är välplanerat och möter dig på övervåningen. Här kan du göra om en del av rummet till ett fjärde sovrum om du skulle vara i behov av det.

Sovrum 1

Med fönster mot baksidan av huset och skjutdörrsgarderober som rymmer dina kläder hittar du hemmets största sovrum. Här har du en stor yta att inreda till ditt smultronställe.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger intill sovrum 1. Här har du gott om utrymme att ställa in säng och nattduksbord.

Sovrum 3

Sovrum 3 är lika stort som sovrum 2. Detta är det perfekta rummet att ordna en god natts sömn i. Kanske vill du göra om detta rum till ett hemmakontor eller hobbyrum? Det är ditt utrymme att göra vad du vill med.

WC/bad

Badrummet på övervåningen ligger mitt emot trappan. Här kan du både börja och avsluta dagen på ett avkopplande sätt. Med både badkar och WC är det en perfekt plats att njuta på.

Klädkammare

Klädkammaren ligger bredvid trappan och är det perfekta rummet för dig som vill ha både mer förvaring och vara mer organiserad. Vik, häng upp och sortera dina kläder och prylar här.

Utemiljö

Förrådet på baksidan är svart, precis som huset, och är perfekt att förvara trädgårdsredskapen i. Bilen parkerar du på framsidan och på baksidan har du både altan och trädgård. För att komma till ytterdörren finns en trappa upp till huset.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.