Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Parhus med altan och carport

I det här parhuset bor du med 121 rymliga inomhuskvadrat och många utomhuskvadrat att röra dig på. Med både trädgård och altan kan du njuta av både lek och middagar ute.

I Lavendeln bor du ett bekvämt liv med skolor och förskolor på gångavstånd samt Nackareservatet runt hörnet. Hemma har du en carport för bilen och ett uteförråd att förvara gräsklipparen och skidorna i. Här trivs både stora och små – året om.

Entré

Entrén välkomnar dig med både garderob och klädhängare. Det lättskötta golvet är perfekt för tillfällen då du släpar med dig delar av naturen hem via skor och barnvagn.

WC/dusch

Fortsatt klinkergolv har nedervåningens badrum som ligger till höger om ingången. Här kan du både börja och avsluta dagen med WC och dusch.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Du når detta rum via grovingången på utsidan eller via köket. Klinkergolvet fortsätter även här och gör det praktiska rummet lättskött. Förutom tvättmaskin och torktumlare finns även städskåp.

Vardagsrum

När entréns klinkergolv övergår till ett vackert parkettgolv har vardagsrummet tagit vid. Först ligger trappan till övervåningen följt av ett ordentligt utrymme att inreda och möblera i din smak.

Kök och matplats

Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket/matplatsen gör rummet rymligt och ljust. Matplatsen ligger precis intill vardagsrummet och går sen in i det avlånga köket. Här har du stora bänkytor och fristående kyl, frys och tvättmaskin.

Allrum

Övervåningen tar dig till ett allrum som knyter an alla sovrum. Om du har behov eller lust kan du dela upp detta rum och skapa ett extrarum. Kanske ett fjärde sovrum, hemmakontor eller hobbyrum?

Sovrum 1

Hemmets största sovrum består av praktiska skjutdörrsgarderober. Det här rummet har stora fönster mot din egen trädgård som ligger i nordväst.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger sovrum 2. Även från detta rum kan du blicka ut mot din trädgård. Använd dessa kvadrat till att inreda med dina favoritmöbler.

Sovrum 3

Sovrum 3 ligger på andra sidan övervåningen och är lika stort som sovrum 2. Här blickar du i stället ut mot framsidan från fönstret.

WC/bad

Badrummet med WC och badkar ligger mellan sovrum 1 och sovrum 3. Här kan du koppla av i badet efter en dag ute i naturen eller efter jobb och skola.

Klädkammare

Till höger om trappan ligger hemmets klädkammare. Här kan du sortera dina kläder i färgordning, vika dem och hänga upp. Det är ditt utrymme att förvara och hänga undan dina favoritplagg i.

Utemiljö

Den mörkgråa fasaden på detta hus gör sig fint med resten av husen i den moderna längan. Förrådet är i samma mörkgråa nyans och är det perfekta stället att förvara gräsklipparen och skridskorna i. Bilen förvaras bäst under din egen carport som finns vid husets långsida. Du har en trädgård på både fram- och baksidan av huset samt en härlig altan på baksidan att koppla av på.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.