Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus med fram- och baksida

Med rymliga utomhuskvadrat på både fram- och baksida är detta familjevänliga hus perfekt för hemmaodlingar och annat trädgårdspyssel. Och på insidan har du två våningar att inreda och möblera.

Från detta hem finns det ännu mer att upptäcka utomhus än din egen trädgård. I grannskapet hittar du både utegym och lekplats. Och alldeles runt hörnet ligger Nackareservatet med 829 hektar skog och sjösystem.

Entré

När du kommer in i huset möts du av ett klinkergolv som är enkelt att städa. Och blickar du rakt fram ser du in mot det öppna vardagsrummet samt altandörren som leder ut till baksidan.

WC/dusch

Direkt till höger när du kommit in ligger nedervåningens badrum. Här finner du WC och dusch – perfekt att ha så hela familjen slipper trängas på övervåningens badrum under morgontimmarna.

Tvättstuga

Intill badrummet ligger tvättstugan. Det rymliga rummet med både tvättmaskin och torktumlare låter dig sköta tvätten när du vill.

Vardagsrum

Strax efter att entréns klinkergolv övergår till vackert parkettgolv passerar du städförrådet och klädhängaren. Vidare rakt fram når du vardagsrummet. Här finner du trappan till övervåningen samt öppna ytor att inreda med både myshörna och lekhörna.

Kök och matplats

Köket och matplatsen tar vid direkt till vänster efter entrén och i halvöppen planlösning från vardagsrummet. Här har du energisnåla vitvaror och ett ordentligt utrymme för matbordet – den perfekta samlingsplatsen för familjen.

Allrum

På övervåningen ligger allrummet. Du kan antingen använda dessa kvadrat som de är eller dela upp och göra ett till sovrum.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan ligger husets största sovrum. Med dubbelfönster mot baksidan och generösa kvadrat att inreda som du vill har du det perfekta sovrummet för en god natts sömn. Här inne finns även ingången till klädkammare 1 i huset.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger intill övervåningens badrum. Här har du en rymlig yta att använda som sovrum, gästrum, arbetsrum eller kanske hobbyrum.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Detta går att förvandla till ditt alldeles speciella krypin.

WC/bad

Övervåningens badrum ligger intill trappan. Välplacerat bland husets sovrum hittar du här en WC och ett avkopplande badkar.

Klädkammare 1 och 2

Med två klädkammare på övervåningen kan hela familjen bevara sina kläder på ett prydligt och organiserat sätt. Ena når du via allrummet/hallen och det andra når du via sovrum 1.

Utemiljö

Den mellangråa fasaden ser fin ut i den moderna huslängan. På baksidan har du dessutom ett förråd i samma färg – perfekt för sommar- och vintersäsongens maskiner och prylar. För bilen finns en carport vid husets långsida. Baksidan har en rymlig altan och en stor gräsmatta och på framsidan har du ytterligare en gräsplätt.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.