Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära hus för hela familjen

Med många kvadrat, både inne och ute, kommer du att trivas i detta hem året om. Här bor du nära Nackareservatet i ett grannskap anpassat för hela familjen.

Spendera en dag i grannskapet vid lekplatsen eller utegymmet för att sen komma hem och äta middag på din mysiga uteplats. I Lavendeln hittar du något för nästan alla stunder; lugna som aktiva. Förvandla dina 158 kvadrat till det hem du alltid drömt om och låt dig inspireras av din nya omgivning.

Entré

Den rymliga entrén ger dig plats för barnvagn, ytterkläder och stora matkassar. Här kan du komma in och andas ut i lugn och ro. Och det lättskötta klinkergolvet gör det till en enkel plats att hålla rent.

WC/dusch

När du fortsätter rakt fram kommer du till hallen som leder dig in i badrummet, vilken ligger vägg i vägg med entrén. Nedervåningens badrum består av en WC och en dusch.

Tvättstuga

Vidare ligger tvättstugan, alldeles intill badrummet. Här inne finns en tvättmaskin, en torktumlare och gott om utrymme att sköta tvätten.

Vardagsrum

På vägen mot vardagsrummet ligger trappan till övervåningen. Under trappan finns ett välplacerat förvaringsutrymme. När du sen är framme i vardagsrummet har du generösa kvadrat att möblera som du vill för att få de perfekta myskvällarna framöver.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. De energisnåla vitvarorna, den stora köksbänken och utrymmet för matbordet gör detta till ett kök som passar hela familjen.

Allrum

På övervåningen ligger ett allrum precis när du kommer upp för trappan. Detta är ett smart rum med möjlighet att dela upp och göra ett fjärde sovrum av.

Sovrum 1

Intill allrummets del som du kan göra om till ett sovrum ligger övervåningens största sovrum. Här har du rymliga kvadrat att möblera och inreda med säng och skrivbord. Ena väggen består av skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2

Hemmets andra sovrum ligger på andra änden av övervåningen. Här kan du ställa in både säng och förvaring – eller vad som passar dig.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger det näst största sovrummet. Förvandla detta till ett rum du trivs i och bestäm själv om det blir ett sovrum, gästrum, hemmakontor eller hobbyrum.

WC/bad

Badrummet på övervåningen består av en toalett och ett badkar. Det är här dagen börjar och slutar för de allra flesta och vad passar då inte bättre än ett eget litet hemmaspa?

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill badrummet och är ett perfekt förvaringsutrymme för dina favoritkläder. Organisera dem fint och smart.

Utemiljö

Husets fasad är svart, liksom förrådet på baksidan. Ställ in gräsklipparen och alla andra trädgårdsredskap i denna bod. Med en stor trädgård på både fram- och baksida har du tillräckligt med utrymme att odla, påta och fixa där ute. På husets långsida finns en carport för bilen och på baksidan finns en altan för familjen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.