Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hus med stor trädgård

I detta rymliga hem får både familj och vänner plats – inomhus som utomhus. Den stora tomten gör hela huset charmigt och du kan vara ännu mer kreativ när du sätter din egen prägel på det.

I ett grannskap med utegym och lekplats trivs både stora och små. Och med Nackareservatet precis runt hörnet öppnas ännu fler möjligheter upp för en aktiv livsstil. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd och centrala Stockholm ligger inte alltför långt bort.

Entré

Den stora entrén är det som välkomnar dig när du kommer in i huset. Här har du städskåp och klädhängare att förvara både dammsugare och ytterkläder i. Det lättskötta klinkergolvet gör denna yta enkel att städa och när golvet övergår till ett vackert parkettgolv har du kommit till hallen.

WC/dusch

Intill entrén, till höger när du går vidare mot hallen, ligger nedervåningens badrum. Den består av en WC och en dusch.

Tvättstuga

Bredvid nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Här har du både tvättmaskin och torktumlare samt en stor yta att vika och hänga upp kläder på.

Vardagsrum

Trappan till övervåningen ligger i hallen och har ett praktiskt förvaringsutrymme undertill. Fortsätter du rakt fram kommer du till vardagsrummet. Det är här hela familjen kan samlas för en myskväll i soffan.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Den avlånga köksbänken är en perfekt yta för familjen att samlas kring och laga mat ihop. När det är dags att äta middag finns rum för ett stort köksbord.

Allrum

På övervåningen möts du av det stora allrummet. Det är praktiskt planerat för att kunna delas upp och göra ett till rum av. Kanske vill du ha ett extra sovrum eller ett hemmakontor?

Sovrum 1

Med dubbelfönster mot baksidan har du sovrum 1. Den stora ytan låter dig möblera som du vill. Ena väggen är fylld med skjutdörrsgarderober för att du smidigt ska kunna hänga upp och förvara kläder.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Här kan du sätta in en säng och soffbord för att sen inreda efter ditt eget tycke.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Här har du ett mysigt rum att förvandla till ditt alldeles eget krypin.

WC/bad

På övervåningen ligger ett välplacerat badrum intill sovrummen. Det är ditt eget lilla hemmaspa med WC och badkar.

Klädkammare

Intill övervåningens badrum och sovrum 2 ligger klädkammaren. Här kan du förvara både kläder och prylar på ett organiserat sätt.

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på detta hus är den som startar den andra längan i Lavendeln. Här har du ett förråd i samma gråa nyans och en carport att förvara bilen i. Altanen når du via vardagsrummet och fördelen för dig som bor i huset längst ut är att du får en gräsmatta som sträcker sig från framsidan av huset, till sidan och till baksidan. Det innebär att du har utomhuskvadrat i nordväst, sydöst och i söderläge.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.