Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 158 m², Hus 713

Beskrivning

Rymligt hus med stor trädgård

Här bor du i ett stort hus på 158 kvadrat med två våningar för hela familjen. Du kan antingen koppla av i din trädgård eller utforska Nackareservatet som ligger runt hörnet.

Här kan du spendera tid för dig själv i din stora trädgård nära naturen eller vara aktiv med grannarna i antingen den gemensamma lekparken eller vid utegymmet. Hela familjen kan trivas med något som passar alla – aktiviteter som avkoppling. Även det stora huset på 158 kvadrat har ytor för både umgänge och egentid.

Entré

Entrén är det första du möts av när du kommer hem till ditt hus. Här har du städskåp och klädhängare på en rymlig yta. Det lättskötta klinkergolvet är dessutom perfekt när du behöver städa efter smutsiga skor och barnvagnar som varit ute i naturen. När entréns klinkergolv övergår till en vacker parkett börjar hallen, vilket leder dig förbi trappan till övervåningen. Under trappan hittar du ett praktiskt och undangömt förvaringsrum.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Här har du WC och dusch – det perfekta extra badrummet att ha under de stressiga morgnarna och kvällarna när hela familjen ska utföra sina rutiner.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Hit kommer du in både från hallen och husets utsida. Här kan du tvätta i lugn och ro med mycket yta samt separat tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Med generösa kvadrat har du mycket yta att göra vardagsrummet till ditt mysiga samlingsrum. Gör en soffhörna med soffbord och möbler som passar hela familjen, kanske en lekhörna och annat som passar er. Från vardagsrummet kommer du smidigt ut till husets baksida genom altandörren.

Kök och matplats

Köket ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här har du energisnål kyl och frys, diskmaskin och stora ytor att laga mat tillsammans på. Det finns även rum för ett stort matbord vid matplatsen.

Allrum

När du har tagit dig upp till övervåningen hittar du allrummet. Det praktiska rummet gör det möjligt för dig att skapa ett fjärde sovrum om det skulle vara aktuellt.

Sovrum 1

Sovrum 1 är det största sovrummet i ditt hem. Här har du dubbelfönster som blickar mot din stora baksida och skjutdörrsgarderober att vika och hänga dina kläder i.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Här ligger fönstret i stället mot framsidan. Välj själv hur du vill inreda detta rum och om det ska användas som sovrum, hemmakontor eller hobbyrum.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 har du sovrum 3. Passa på att att möblera och inreda detta krypin efter eget tycke – med gott om plats för en säng och en god natts sömn.

WC/bad

Badrummet på övervåningen ligger mellan sovrum 1 och klädkammaren. Här får du en WC och ett badkar – för många ett perfekt hemmaspa att avrunda dagen i.

Klädkammare

Vill du vika dina kläder och hänga dem i färgordning? Med en klädkammare kan du organisera dina kläder precis som du vill. Det rymliga rummet ligger intill badrummet och sovrum 2.

Utemiljö

Det svarta huset får avsluta Lavendelns första huslänga. Med en carport kan du parkera din bil tryggt och säkert. Och med ett förråd i samma färg som huset kan du förvara dina trädgårdsredskap. Du har både fram- och baksida med gräsplättar. På baksidan får du dessutom en altan att möblera med dina utomhusmöbler.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.