Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stort familjevänligt hus nära naturreservat

Här bor du med hela 158 kvadrat att känna dig hemma på. Din stora trädgård har du precis utanför dörren och runt hörnet ligger Nackareservatet med hela 829 hektar skog och sjösystem.

Spendera dagen ute i grannskapet – antingen i lekparken eller vid utegymmet. Sen kan du komma hem till dina två våningar och den rymliga altanen för lite avkoppling med familjen. Det här är den perfekta platsen för både aktiviteter och avkoppling.

Entré

Den avlånga entrén välkomnar dig med både klädhängare och städskåp. Här finns rum att hänga av dig dina kläder, ställa av dig skorna och dra in barnvagnen.

WC/dusch

Bredvid entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Här har du det perfekta extrabadrummet för stunderna då ni har fullt hus.

Tvättstuga

Tvättstugan når du både från hallen och från husets långsida utifrån. Här har du ett rymligt rum att sköta tvätten i, med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

På vägen till vardagsrummet passerar du trappan till övervåningen, med ett praktiskt förvaringsutrymme under själva trappan. Vardagsrummet har ordentligt med utrymme att förvandla till familjens samlingsställe. Här får du plats med både myshörna och lekhörna. Du når även baksidan från vardagsrummets altandörr.

Kök och matplats

I anslutning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Här har du en härlig halvöppen planlösning för maximalt ljusinsläpp. De energisnåla vitvarorna och de stora köksytorna är perfekta för den mellanstora familjen. Det finns dessutom plats för ett köksbord att samlas kring.

Allrum

När du har tagit dig upp till övervåningen möts du av det luftiga allrummet. Det praktiska rummet kan enkelt delas upp för att bygga ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Det största sovrummet i huset ligger rakt fram från trappan. Här får du skjutdörrsgarderober och en stor yta att möblera till ditt perfekta sovrum.

Sovrum 2

Sovrum 2 är husets minsta sovrum. Det är perfekt för familjens minsting – eller kanske för gäster? Här ryms en säng och nattduksbord utan problem.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Här finns gott om rum för en säng och ett skrivbord. Du har dessutom ett fönster som släpper in härligt solljus.

WC/bad

Övervåningens badrum består av WC och badkar. Det är perfekt placerat bland husets sovrum.

Klädkammare

Klädkammaren ligger bredvid badrummet och låter dig hänga upp finkläderna, vinterkläderna och kanske en och annan pryl.

Utemiljö

Den moderna, mörkgråa fasaden på huset passar fint in i den gråskalade längan. Framsidan ligger mot nordväst och baksidan ligger mot sydöst – båda sidorna med gräsplättar att påta i och baksidan med rymlig altan. Intill husets långsida ligger en carport där du kan förvara bilen tryggt och säkert. Intill carporten har du även ett praktiskt förråd att förvara gräsklipparen och skidorna i, även den i samma mörkgråa nyans som resten av huset.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.