Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 139 m², Hus 711

Beskrivning

Fristående hus i familjevänligt grannskap

Här bor hela familjen trivsamt på 139 kvadrat nära naturreservat och skolor. I grannskapet finns både utomhusgym och lekplats för alla att ta del av.

Inte långt från Stockholm hittar du ditt nya hem i familjeidylliska Lavendeln. Här bor du med Nackareservatet runt hörnet och en alldeles egen trädgård att koppla av i.

Entré

Entrén är det absolut första du möts av när du kommer in i ditt nya hem. Det lättskötta klinkergolvet gör det enkelt för dig att ta med både barnvagn och smutsiga skor in i hemmet – utan att behöva oroa dig.

WC/dusch

Direkt in till höger ligger nedervåningens badrum. Här finns både WC och dusch – allt du behöver för att sköta både kvällens och morgonens badrumsrutiner.

Tvättstuga

Alldeles intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan med fristående tvättmaskin och torktumlare – en dröm i många familjers hus. Här kan du sköta tvätten när och hur du vill. Grovingången från husets långsida gör det dessutom enkelt att sköta tvätten från både utsidan och insidan av huset.

Vardagsrum

Fortsätter du rakt fram från entrén kommer du till hallen när klinkergolvet övergår till ett vackert parkettgolv. Här finner du städskåp och klädhängare för ytterligare förvaring. I det stora vardagsrummet finns både trappan till övervåningen och altandörren till baksidan – och självklart rum att inreda som du själv vill.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger kök och matplats. Här ryms både matbord och hela familjen för matlagning vid köksbänken.

Allrum

Allrummet är det som välkomnar dig när du kommer till övervåningen. Här kan du enkelt dela av rummet, så du får ett extrarum. Kanske ett fjärde sovrum eller ett hemmakontor?

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger rakt fram från trappan. Det är hemmets största sovrum och ger dig många kvadrat att möblera som du vill. Och härifrån når du en av hemmets klädkammare. Perfekt för dig som vill hålla ordning på dina kläder och ha ett bra ställe att förvara dem i.

Sovrum 2

Sovrum 2 är det minsta sovrummet i huset. Detta mysiga krypin ligger intill badrummet och du kan ställa in både säng och leksaker eller andra möbler som passar dig här.

Sovrum 3

Här har du ytterligare ett sovrum. Det ligger bredvid sovrum 2 och även här ryms säng och nattduksbord – eller vad som passar dig och din familj.

WC/bad

Övervåningens badrum ligger till vänster om trappan. Här har du ett lättskött klinkergolv tillsammans med en WC och ett härligt badkar att koppla av i. Ett perfekt badrum för den mellanstora familjen.

Klädkammare 1 och 2

Från allrummet/hallen når du klädkammare 2. Den är något mindre än klädkammare 1 som du når från sovrum 1. Dessa rum är perfekta att förvara hela familjens kläder och prylar i.

Utemiljö

Fasaden är mellangrå och utomhusförrådet går i samma nyans. I förrådet kan du förvara både sommar- och vinterprylar och är lika praktisk som husets carport där du kan parkera bilen. På baksidan har du en rymlig altan och en trädgård att påta i. Och på framsidan har du en gräsplätt att förvandla till ett fint välkomnande.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.